Zomerbandenwissel

Plan direct jouw werkplaatsbezoek in

De temperatuur stijgt en de zon laat zich weer geregeld zien: tijd voor de zomerbandenwissel. Jouw winterbanden zijn minder effectief, slijten sneller en verliezen grip. Een afspraak maken voor de zomerbandenwissel kan via onze online afspraakplanner snel, eenvoudig en wanneer het jou het beste uitkomt. Plan direct jouw afspraak in.

Let op: vanwege de geldende maatregelen vragen wij je zo min mogelijk op locatie te wachten. Daarnaast kunnen wij slechts 1 persoon per bezoek toelaten. Bedankt voor jouw begrip!

MINI zomerbanden | Breeman MINI

MINI Bandenverzekering.

Wist je als dat wij bij MINI een bandenverzekering hebben? Bij de aanschaf van een fabrieksnieuwe MINI of Originele MINI Wielen en Banden met stermarkering profiteer je automatisch van een bandenverzekering van 36 maanden zonder extra kosten. Deze verzekering gaat in op de aanschafdatum van de nieuwe banden of de registratiedatum van jouw fabrieksnieuwe MINI 

Deze bandenverzekering omvat:

  • Schade veroorzaakt door een scherp voorwerp
  • Schade door het raken van een stoeprand
  • Schade als gevolg van vandalisme
  • Diefstal van banden

Wanneer dit voorkomt in het eerste jaar krijg je 100 % vergoed. In het tweede jaar is dit nog 75% en in het derde jaar 50%.

Maak direct een afspraak.

Dus rijdt u nog steeds op winterbanden? Maak direct een afspraak voor uw zomerbandenwissel via onze online afspraakplanner. Laat op tijd zomerbanden monteren en voorkom onnodige slijtage.