Zakelijk

Stel je voor: je bent op weg naar een nieuwe klant, belangrijke meeting of groot congres. Je krijgt maar één kans om een goede eerste indruk te maken. En je kan geen betere indruk achterlaten dan met een MINI Business Edition. Jouw onmiskenbare visitekaartje.

Waarom kiezen voor MINI als auto van de zaak?

  • Laag brandstofverbruik
  • Hoge restwaarden
  • Lage CO2-uitstoot
  • Jarenlang rijplezier


 

MINI Kennismakingslease | Breeman MINI

MINI Kennismakingslease.

Als je zakelijk een auto gaat leasen, is de keus overweldigend. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wij maken je de keus graag makkelijk met MINI Kennismakingslease. Zo kan jij geheel vrijblijvend één, twee of drie maanden een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman leasen.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MINI Business Editions.

Wil jij zowel zakelijk als privé goed voor de dag komen? Dan zijn daar de MINI Business Editions voor de MINI 5-deurs, MINI Clubman en MINI Countryman. Zo is er altijd een MINI die bij jouw rij- en levensstijl past. Standaard rijk uitgerust met o.a. parkeersensoren achter, MINI Navigatie en Climate Control.

MINI Electric - vanaf 2020 leverbaar

Elektrisch rijden.

Hecht jij veel waarde aan duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen? Kies dan voor de MINI Electric. De eerste 100% elektrische MINI. Bij jouw MINI Electric krijg je een MINI oplaadkabel waarmee je thuis, op je werk of onderweg kunt laden. Gemakkelijk én goed voor het milieu. De MINI Electric is leverbaar vanaf € 34.900,- en per direct te bestellen.

Breeman MINI Zakelijk - Florian Kraan

Mobiliteitsoplossingen.

Speelt mobiliteit een belangrijke rol in je bedrijf, dan loont het om goed over je wagenpark na te denken. Zo ben je niet alleen zeer kostenefficiënt bezig, maar zijn de auto's ook altijd in perfecte conditie. Dat kun je zelf regelen, maar je kan het net zo makkelijk uitbesteden. Ben jij benieuwd naar de mogelijkheden die Breeman MINI jouw bedrijf te bieden heeft op het gebied van mobiliteit? Neem dan contact op met Florian Kraan, onze Accountmanager Fleetsales.

Florian Kraan
florian.kraan@breemanmini.nl
06 12064667