Wij zijn bereikbaar via Whatsapp en videobellen

Door het coronavirus is het momenteel wat lastiger om persoonlijk contact met je te hebben. Graag staan wij op andere manieren voor je klaar. Daarom kun je vanaf nu ook met ons WhatsAppen of videobellen. Ook online kun jij bij ons terecht!

Whatsapp.

Wij zijn nu ook bereikbaar via Whatsapp. Voeg het nummer 0612064637 toe aan jouw contacten om ons een bericht te kunnen sturen. Wij streven er naar om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien!

Wanneer u contact opneemt met ons via WhatsApp, houdt dan alstublieft rekening met het volgende:

  • Deel geen privacygevoelige informatie via WhatsApp. Wij vragen je nooit om uw financiële gegevens (rekeningnummers, saldo informatie, pincodes etc.) met ons te delen via WhatsApp. 
  • Om phishing te voorkomen reageren wij enkel op berichten van jou. Wij nemen niet vanuit onszelf contact met  je op via Whatsapp.

Dus heb je een vraag? Neem dan gemakkelijk hieronder contact met ons op via Whatsapp.

Videobellen.

Heb jij bij ons een MINI gezien waar jouw interesse naar uitgaat, maar wilt u deze liever niet in onze showroom bekijken? Dan bieden wij de mogelijkheid aan om een videoafspraak in te plannen. Onze verkoopadviseur laat je de desbetreffende MINI van binnen en buiten zien en je kunt al jouw vragen stellen. Plan direct jouw afspraak in!