MINI onderdelen, accessoires & lifestyle

Originele MINI onderdelen, accessoires en lifestyle producten bestel je snel, gemakkelijk en veilig in de Breeman MINI Webshop. Met onze webshop maken wij het je nog makkelijker om jouw favoriete MINI accessoires en onderdelen te verkrijgen. Ontdek het complete assortiment!

MINI Accessoires.

Originele MINI Accessoires bieden talrijke mogelijkheden om jouw MINI te personaliseren. Natuurlijk is alleen het beste goed genoeg. Daarom zijn alle onderdelen uitvoerig getest, zodat jouw MINI iedere dag weer een topprestatie levert. Ontdek nu welke accessoires wij voor jouw MINI beschikbaar hebben! 

MINI Lifestyle.

Stop jouw liefde voor MINI niet onder stoelen of banken, maar laat het zien. De nieuwe MINI lifestyle collectie bestaat dan ook uit producten van hoogwaardige kwaliteit met een MINI touch. Van sweater tot skateboard of van bluetooth speaker tot horloge. Bekijk ons aanbod aan lifestyle producten van MINI. 

MINI Onderdelen.

In een MINI ervaar je elke keer weer het ultieme go-kart gevoel. Natuurlijk wil je hier zo lang mogelijk van genieten. Kies daarom altijd voor originele MINI onderdelen, zodra er iets vervangen moet worden. Hierdoor blijven de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd. Elk individueel MINI model heeft andere onderdelen nodig. In onze webshop vind je dan ook een uitgebreid aanbod originele MINI onderdelen.

Breeman wielertenue.

In 2018 hebben wij een professionele wielertour georganiseerd voor onze klanten. Speciaal voor deze wielertour hebben wij, in samenwerking met 36Cycling, een prachtig tenue ontwikkeld. Omdat wij zoveel positieve reacties hebben ontvangen, willen wij ons wielertenue graag voor iedereen beschikbaar maken. Daarom kun je deze kopen in onze webshop. Ga in stijl de weg op! 

Breeman wielertenue

Breeman wielertenue.

Deze set bestaat uit een korte broek en een shirt met korte mouwen. Voor het produceren van dit wielertenue is er gewerkt met de meest hoogwaardige materialen.