MINI occasion uit voorraad

Als nieuw zo goed

Ben je op zoek naar een toffe en betaalbare MINI? Kijk dan ook eens naar een MINI occasion. De meeste van onze MINI occasions zijn voorzien van het MINI NEXT label. Het MINI NEXT label staat voor het kwaliteitslabel die de beste MINI occasions krijgen. Zo kies je voor het voordeel van een MINI occasion met de betrouwbaarheid van een nieuwe MINI. Als nieuw zo goed! 

MINI occasion uit voorraad.

Onze showroom staan vol met prachtige MINI occasions die direct uit voorraad leverbaar zijn. Deze hebben wij ook online verzameld. Neem eens een kijkje tussen onze online voorraad MINI occasions en vind jouw perfecte MINI!

MINI NEXT label.

Wanneer een MINI occasion het MINI NEXT label heeft is jouw MINI occasion niet ouder dan 5 jaar en staat er maximaal 120.000 kilometer op de teller. Het onderhoud is altijd uitgevoerd door een MINI dealer volgens de MINI normen. Hierdoor is jouw MINI occasion altijd in topconditie. Het MINI NEXT label is 2 jaar geldig, zonder kilometerbeperking. Het MINI Next label omvat het volgende:

Wanneer je een MINI NEXT occasion koopt, krijgt je twee jaar garantie. En dit zonder kilometerbeperking. 

Jouw MINI occasion wordt grondig gecheckt op 72 punten door onze MINI monteurs. Hierdoor heb je de eerste 10.000 km/ 6 maanden geen omkijken naar jouw MINI occasion.

Als officiële MINI dealer is de complete onderhoudshistorie van jouw MINI occasion bekend. Zo weten wij precies wanneer er aan jouw MINI occasion is gesleuteld en wat er toen is aangepakt.

Met een MINI NEXT occasion kun je een beroep doen op pech hulp door heel Europa. En mocht het nodig zijn, wordt er vervangend vervoer voor je geregeld.

Sta je met pech langs de weg? Geen zorgen! Met een MINI NEXT occasion kun je 24/7 een beroep doen op pech hulp door heel Europa. En mocht het nodig zijn, wordt er vervangend vervoer voor je geregeld.

Je kan je MINI NEXT occasion financieren via MINI Financial Services. We geven je graag een advies op maat voor een scherp tarief.

Kortom, naast dat een MINI occasion financieel gezien aantrekkelijk is, is deze direct leverbaar en verkeert hij in perfecte staat. Ontdek snel welke MINI occasions wij op voorraad hebben.