Vacature: 1e autotechnicus

Als 1e autotechnicus ben je voor ons dé technische man of vrouw voor het stellen van ingewikkelde diagnoses, het oplossen van technische en elektronische problemen en uitvoeren van complexe reparaties en onderhoud. Kortom, jij zorgt ervoor dat de binnengekomen auto’s weer in topconditie de weg op gaan. Interesse? Lees verder of solliciteer direct op deze functie als automonteur!

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Passie voor MINI.

Als 1e autotechnicus heb je uiteraard passie MINI. Door de grote verscheidenheid aan modellen, motoren en aandrijvingen bieden wij je die afwisselende baan waar je naar op zoek bent. In onze perfect uitgeruste werkplaatsen werk je aan mechanische en elektrische systemen. Daarbij doe je controles en keuringen alsmede onderhouds- en reparatiewerkzaamheden.

Nog niet bekend met MINI? Geen probleem. In korte tijd stomen wij jou helemaal klaar. Een technisch trainingsprogramma maakt deel uit van de loopbaanontwikkeling. Hierdoor raak je vertrouwd met onze innovatieve technologie en kun je jouw vaardigheden nog verder professionaliseren.

Functie-eisen 1e autotechnicus.

Voor ons voldoet de perfecte 1e autotechnicus aan een aantal eisen, zie:

  • Werken en denken op mbo-niveau 3, bijvoorbeeld 1e autotechnicus aangevuld met (Innovam) cursussen
  • Enkele jaren ervaring met onderhoud en reparatie van auto's in de premiumklasse
  • Veel interesse voor nieuwe ontwikkelingen in de autotechniek
  • "Rijbewijs B"’ en "Diploma APK-keurmeester" is een pre 

Wat staat daar tegenover?

Een uitdagende functie bij een exclusief automerk met een inspirerende toekomstvisie. Daarnaast kun je het volgende verwachten:

  • een goed salaris gebaseerd op jouw werkervaring en opleiding
  • werken in een klein, gezellig team met collega’s die voor elkaar klaar staan
  • een persoonlijk ontwikkeltraject


Heb jij interesse in deze uitdagende functie van 1e autotechnicus bij Breeman MINI in Rotterdam? Solliciteer direct. Wij nemen zo snel mogelijk contact met jou op!