Onze bereikbaarheid

Wij blijven fysiek geopend voor onderhoud en reparatie en 'verkoop op afspraak'. Online zijn wij geopend voor verkoop van nieuwe en gebruikte MINI’s. Zo staan wij via WhatsApp, e-mail, onze chatservice en videobellen voor je klaar. Onze dienstverlening gaat dus gewoon door!

✔️ Verkoop op afspraak mogelijk
✔️ Onze werkplaatsen zijn gewoon geopend voor onderhoud en reparatie
✔️ Onze verkoopadviseurs staan online voor je klaar
✔️ Wij bieden nu ook de mogelijkheid voor een proefrit & aflevering op locatie

Extra contactmogelijkheden.

Heb jij vragen over bijvoorbeeld de aflevering van jouw MINI, een onderhoudsafspraak of een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via 010 - 242 4000 of info@breemanmini.nl. Daarnaast bieden wij de onderstaande extra contactmogelijkheden aan. Zo kun jij ons eenvoudig vanuit huis bereiken.

MINI 60 years | Breeman MINI

WhatsApp

Wij zijn nu ook bereikbaar via Whatsapp. Voeg het nummer 010 24 24 000 toe aan jouw contacten om ons een bericht te kunnen sturen. Wij streven er naar om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien!

MINI 2,99% rente financieringsactie

Videobellen

Heb jij bij ons een MINI gezien waar jouw interesse naar uitgaat? Plan dan een videobelsafspraak in met één van onze Verkoopadviseurs.

MINI Electric - Breeman MINI

Chat

Op onze voorraadwebsite vind je een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte MINI modellen. Heb je nog een vraag over een bepaald model of wil je jouw interesse kenbaar maken? Via onze chatservice staan wij je graag te woord.

1-op-1 met Breeman | Breeman MINI

Verkoop op afspraak.

Goed nieuws: verkoop op afspraak is mogelijk. Je bent dus weer van harte welkom in onze showrooms! Heb jij de MINI van jouw dromen gevonden en wil jij extra informatie inwinnen voordat je over gaat tot aankoop? Onze MINI Verkoopadviseurs helpen u graag verder. Reserveer direct jouw tijdslot!

Online showroom.

Natuurlijk staan wij online voor je klaar om jou van het beste advies te voorzien omtrent de aanschaf van jouw nieuwe of gebruikte MINI. Bekijk ons online aanbod en neem contact met ons op via jouw smartphone, tablet of pc wanneer het je uitkomt! Daarnaast leveren wij kosteloos jouw MINI op locatie af.

Onderhoud

Open voor onderhoud en reparatie.

Een werkplaatsbezoek plannen bij Breeman MINI doe je wanneer jouw dat het beste uitkomt in onze online werkplaatsplanner. Voor onderhoud en/of reparaties staan onze ervaren MINI monteurs voor je klaar. Klik hieronder om direct een afspraak te plannen voor onderhoud of reparatie.

Proefrit & aflevering op locatie.

Nieuw bij Breeman MINI is 'proefrit op locatie'. Zo komen wij met de MINI van jouw keuze gewoon naar je toe. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid jouw MINI thuis af te leveren met inachtneming van alle voorzorgsmaatregelen. Vraag ons gerust naar de mogelijkheden. Heb je al een aflevering gepland staan in de periode t/m 19 januari? Jouw verkoopadviseur neemt persoonlijk contact met je op voor een afspraak op maat!

Veelgestelde vragen en antwoorden.

Mijn MINI moet gerepareerd worden/heeft onderhoud nodig. Kan dit nog steeds? 
Ja, je kunt nog steeds jouw MINI langs brengen voor reparatie of onderhoud. Heb je echter last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en/of bent je in contact geweest met een besmette persoon dan zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden. Als dit niet het geval is, kan de afspraak gewoon doorgaan.

Kan ik mijn kind(eren) meenemen tijdens mijn afspraak?
Vanwege de geldende maatregelen vragen wij u zo min mogelijk op locatie te wachten wanneer uw MINI bij ons in de werkplaats staat voor onderhoud. Daarnaast kunnen wij slechts 1 persoon per bezoek toelaten. Bedankt voor uw begrip!

Ik heb een afspraak staan voor onderhoud aan mijn MINI, maar ik wil/kan nu niet naar Breeman MINI toegaan. Kan ik mijn afspraak verschuiven?
Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan jouw MINI op een andere datum worden gepland. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb interesse in een nieuwe/gebruikte MINI. Hoe kan ik met jullie in contact komen?
Wij helpen je graag verder via onze online kanalen zoals een videobelafspraak, WhatsApp en Chat. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.