Wij staan voor je klaar!

Zowel in onze showroom als online

De uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft effect op ons allemaal. Natuurlijk hebben we preventief de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen waarmee een bezoek aan onze showroom veilig is. Aan welke maatregelen kun je denken?

  • Wij schudden tijdelijk geen hand meer met 
  • Wij houden gepaste afstand - minimaal 1,5 meter - als wij met je in gesprek zijn.
  • Wij volgen strikt de protocollen omtrent handenwassen.
  • Wij beschikken over extra zeep, desinfecterende middelen en handdoeken voor eenmalig gebruik.
  • Wij voeren extra schoonmaakrondes uit in de ‘high touch’ gebieden.
  • Een mondkapje is tot nu toe niet verplicht, maar wordt wel geadviseerd. Onze collega's zullen daarom ook mondkapjes dragen voor jou en onze veiligheid. 

Het persoonlijke contact zoals je dat van ons gewend bent, is misschien momenteel wat lastiger, toch kun je ook in deze moeilijke tijd op ons rekenen. Wij staan jou graag in zowel onze showrooms, als online te woord!

Vriendelijke groet,
Team Breeman MINI

Update 18-03-2020: Werkplaats en magazijn tijdelijk gesloten op zaterdag.
Wij hebben besloten om per direct de openingstijden te wijzigen van onze werkplaats en het magazijn. Hierdoor zijn wij tijdelijk op zaterdag gesloten. Heb je al een afspraak gepland op een zaterdag? Dan nemen wij contact met je op om deze afspraak te verzetten. Onze showrooms blijven geopend. 

Update 19-05-2020: 1-op-1 met Breeman MINI
Je kunt nu ook buiten de reguliere openingstijden een 1-op-1 afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Een veilige en exclusieve beleving! 

Update 29-09-2020: Een mondkapje is vooralsnog niet verplicht
Een mondkapje is tot nu toe niet verplicht, maar wordt wel geadviseerd. Onze collega's zullen daarom ook mondkapjes dragen voor jou en onze veiligheid. 

Extra contactmogelijkheden.

Heb jij vragen over bijvoorbeeld de aflevering van jouw MINI, een onderhoudsafspraak of een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via 010 - 242 4000 of info@breemanmini.nl. Daarnaast bieden wij de onderstaande extra contactmogelijkheden aan. Zo kun jij ons eenvoudig vanuit huis bereiken.

MINI 60 years | Breeman MINI

WhatsApp

Wij zijn nu ook bereikbaar via Whatsapp. Voeg het nummer 0612064637 toe aan jouw contacten om ons een bericht te kunnen sturen. Wij streven er naar om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien!

MINI 2,99% rente financieringsactie

Videobellen

Heb jij bij ons een MINI gezien waar jouw interesse naar uitgaat, maar wilt u deze liever niet in onze showroom bekijken? Dan bieden wij de mogelijkheid aan om een videoafspraak in te plannen.

MINI Electric - Breeman MINI

Chat

Op onze voorraadwebsite vind je een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte BMW modellen. Heb je nog een vraag over een bepaald model of wil je jouw interesse kenbaar maken? Via onze chatservice staan wij je graag te woord.

1-op-1 met Breeman | Breeman MINI

1-op-1 met Breeman MINI.

Ben jij op zoek naar een nieuwe of gebruikte MINI, maar weerhoudt de huidige situatie je ervan om naar onze showroom te komen? Dan biedt onze nieuwe service '1-op-1 met Breeman MINI' uitkomst. Van maandag t/m donderdag kun jij buiten de reguliere openingstijden een afspraak inplannen met één van onze verkoopadviseurs. Een veilige en exclusieve beleving!

Jouw feedback is waardevol

Jouw feedback is waardevol.

In deze tijd is jouw feedback op onze diensten extra belangrijk. Zo kunnen we de service die je van ons bent gewend naar een nog hoger niveau tillen. Wij zijn benieuwd waar jij behoefte aan hebt. Denk bijvoorbeeld aan ruimere openingstijden of extra contactmogelijkheden. Klik op onderstaande button en vul het formulier in. Alle inzendingen maken kans op een MINI accessoire voucher ter waarde van € 100,-. 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Wat doet Breeman MINI tegen het coronavirus?

Hygiëne is in deze tijden belangrijker dan ooit. Hiermee kunnen we namelijk jouw en onze gezondheid waarborgen. Daarom reinigen wij onze auto's nu extra goed. Benieuwd hoe wij het aanpakken? Bekijk dan deze korte video. Alvast bedankt voor jouw aandacht!

Veelgestelde vragen en antwoorden.

Mijn MINI moet gerepareerd worden/heeft onderhoud nodig. Kan dit nog steeds? 
Ja, je kunt nog steeds jouw MINI langs brengen voor reparatie of onderhoud. Heb je echter last heeft van neusverkoudheid, hoesten, keelpijn of koorts en/of bent je in contact geweest met een besmette persoon dan zullen wij je vragen of de afspraak verplaatst kan worden. Als dit niet het geval is, kan de afspraak gewoon doorgaan.

Kan ik mijn kind(eren) meenemen tijdens mijn afspraak?
Vanwege de geldende maatregelen vragen wij u zo min mogelijk op locatie te wachten wanneer uw MINI bij ons in de werkplaats staat voor onderhoud. Daarnaast kunnen wij slechts 1 persoon per bezoek toelaten. Bedankt voor uw begrip!

Ik heb een afspraak staan voor onderhoud aan mijn MINI, maar ik wil/kan nu niet naar Breeman BMW toegaan. Kan ik mijn afspraak verschuiven?
Uiteraard kan de onderhoudsbeurt aan jouw MINI op een andere datum worden gepland. Neem hiervoor contact met ons op.

Ik heb interesse in een nieuwe/gebruikte MINI, maar ik wil/kan niet naar jullie toegaan. Zijn er andere mogelijkheden?
Wij helpen je graag verder via onze online kanalen zoals een videobelafspraak, WhatsApp en Chat. Neem gerust contact op, dan bespreken we de mogelijkheden.

Mijn nieuwe MINI wordt afgeleverd, maar ik wil of kan hem (nu) niet ophalen. Zijn er andere mogelijkheden?
Indien gewenst kunnen wij de MINI bij je thuis afleveren. Wij adviseren je dan om minstens 2 uur na de levering geen gebruik van de auto te maken. Natuurlijk kunnen wij de afspraak ook verzetten. Neem hiervoor contact met ons op.

Komt mijn bestelde MINI op de afgesproken tijd?
Op dit moment is er niets bekend over productieproblemen bij de BMW Group productielocaties of over leveringsproblemen in het algemeen. Wij zullen je informeren indien de leverdatum van jouw MINI wel wijzigt