BMW en MINI dealerbedrijven Breeman en Hans Severs bundelen hun krachten. Samen sterker!

Vol trots delen wij mee dat de BMW en MINI dealerbedrijven Breeman en Hans Severs samen verder gaan onder de naam Severs Breeman. Wij informeren je graag over waarom wij als familiebedrijven voor elkaar hebben gekozen en nog belangrijker: wat dit voor jou betekent.

Waarom Severs Breeman?
De wereld van mobiliteit verandert snel. Trends als duurzaamheid, elektrificatie en de voortschrijdende digitalisering zijn hiervan voorbeelden. In tijden waarin ontwikkelingen elkaar in rap tempo opvolgen, hebben de eigenaren Frits Breeman en Hans Severs de handen ineengeslagen. Zij hebben het fundament gelegd voor de volgende generatie en de medewerkers.  

Wat betekent dit voor jou?
Met het samengaan van onze twee organisaties en de start van het nieuwe merk Severs Breeman staan wij aan de vooravond van een prachtige toekomst. Een toekomst waarin vanuit onze vijf vestigingen in Alphen aan den Rijn, Gouda, Rotterdam-Noord, Rotterdam-Zuid en Woerden onze professionaliteit, eersteklas service en persoonlijke betrokkenheid nog beter en sterker uitgedragen worden. De uitgangspunten hiervoor zijn dat jij als klant centraal staat en dat het familiegevoel van onze bedrijven behouden blijft. De komende tijd zullen wij stapsgewijs toewerken naar een nog krachtigere en efficiëntere organisatie. Uiteraard houden wij je op de hoogte van alle ontwikkelingen.