MINI PRIVATE LEASE

VANAF € 299,-* PER MAAND

Met MINI Private Lease rijd je al vanaf € 299,-* per maand in een gloednieuwe MINI. Vrijwel alles is inbegrepen in het maandbedrag. Denk hierbij aan rente, afschrijving, houderschapsbelasting, verzekering, onderhoud en reparatie. Je hoeft alleen nog zelf te tanken en eventuele bekeuringen te betalen!

Voordelen van mini private lease.

•    Je rijdt in een gloednieuwe MINI
•    Geen grote eenmalige investering
•    Scherp all-in tarief
•    0% fiscale bijtelling
•    Vrijwel alles wordt voor je geregeld
•    Breeman MINI is altijd jouw aanspreekpunt

MINI 3-DEURS.
VANAF € 299,-* PER MAAND

De MINI 3-deurs is een icoon. Hij rijdt vlot, pittig en zuinig en laat je het ultieme go-kart gevoel ervaren. Je rijdt al in een gloednieuwe MINI 3-deurs vanaf € 299,-* per maand.

MINI 5-deurs Private Lease
MINI 5-DEURS.
VANAF € 339,-* PER MAAND

Stap in en ontdek hoe ruim en ontspannen je in een MINI 5-deurs zit. En dit zonder gevolgen voor de wendbaarheid en wegligging. Je rijdt al in een gloednieuwe MINI 5-deurs vanaf € 339,-* per maand.

MINI Cabrio.
VANAF € 392,-* PER MAAND

Zodra het zonnetje schijnt, gaat het dak eraf! Op naar zonnige avonturen in jouw MINI Cabrio. Je rijdt al in een gloednieuwe MINI Cabrio vanaf € 392,-* per maand.

MINI Clubman Business Edition
MINI CLUBMAN.
VANAF € 390,-* PER MAAND

Niet 5, maar 6 deuren groot. Dat is de indrukwekkende MINI Clubman. Stijlvol en praktisch tegelijk. De ideale allrounder voor het hele gezin. Je rijdt al in een gloednieuwe MINI Clubman vanaf € 390,-* per maand

MINI Countryman - Private Lease
MINI COUNTRYMAN.
VANAF € 407,-* PER MAAND

De MINI Countryman staat niet graag stil. Het liefst gaat hij elke dag met je op pad. De stad of het platteland: niks is hem te gek! Je rijdt al in een gloednieuwe MINI Countryman vanaf € 407,-* per maand.

* Gecommuniceerde tarieven zijn op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar.