PRIVATE LEASE VANAF € 315,- PER MAAND

NEEM ME MEE

Wil jij al heel lang een MINI? Dan is dit je kans! Tijdelijk rijd je vanaf € 315,- per maand een gloednieuwe MINI. Je hoeft alleen nog maar te tanken, wij verzorgen de rest. Je nieuwe MINI wacht op je.

Voordelen van mini private lease.

•    Je rijdt in een gloednieuwe MINI
•    Geen grote eenmalige investering
•    Scherp all-in tarief
•    0% fiscale bijtelling
•    Vrijwel alles wordt voor je geregeld
•    Breeman MINI is altijd jouw aanspreekpunt

MINI 3-DEURS.
VANAF € 315,-* PER MAAND

De MINI 3-deurs is een icoon. Hij rijdt vlot, pittig en zuinig en laat je het ultieme go-kart gevoel ervaren. Je rijdt al in een gloednieuwe MINI 3-deurs vanaf € 315,-* per maand.

MINI 5-deurs Private Lease
MINI 5-DEURS.
VANAF € 359,-* PER MAAND

Stap in en ontdek hoe ruim en ontspannen je in een MINI 5-deurs zit. En dit zonder gevolgen voor de wendbaarheid en wegligging. Je rijdt al in een gloednieuwe MINI 5-deurs vanaf € 359,-* per maand.

MINI Clubman Business Edition
MINI CLUBMAN.
VANAF € 399,-* PER MAAND

Niet 5, maar 6 deuren groot. Dat is de indrukwekkende MINI Clubman. Stijlvol en praktisch tegelijk. De ideale allrounder voor het hele gezin. Je rijdt al in een gloednieuwe MINI Clubman vanaf € 399,-* per maand

MINI Countryman - Private Lease
MINI COUNTRYMAN.
VANAF € 415,-* PER MAAND

De MINI Countryman staat niet graag stil. Het liefst gaat hij elke dag met je op pad. De stad of het platteland: niks is hem te gek! Je rijdt al in een gloednieuwe MINI Countryman vanaf € 415,-* per maand.

MINI Cabrio.
VANAF € 419,-* PER MAAND

Zodra het zonnetje schijnt, gaat het dak eraf! Op naar zonnige avonturen in jouw MINI Cabrio. Je rijdt al in een gloednieuwe MINI Cabrio vanaf € 419,-* per maand.

* Gecommuniceerde tarieven zijn op basis van een looptijd van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar.