Plan jouw winterbandenwissel in

Eenvoudig via de Online Planner

De temperatuur daalt en we krijgen weer te maken met hevige regenbuien: tijd voor de winterbandenwissel. Ga goed voorbereid op pad en voorzie jouw MINI van winterbanden. Zo kan je maximaal blijven genieten van winters rijplezier met jouw MIN! Een afspraak maken voor jouw winterbandenwissel kan snel en eenvoudig via onze online afspraakplanner. Plan direct jouw afspraak in!

Wintersport special - Breeman MINI
15% op winterwielsets.

Als het kouder wordt dan 7°C presteren MINI Winterwielsets een stuk beter dan zomerwielen. Een winterband heeft een grovere structuur en blijft bij koude temperaturen flexibel. Daarbij zijn ze perfect afgestemd op jouw MINI. Zo ervaar jij ook in de winter het ultieme go-kart gevoel. Gebruik kortingsvoucher 'WINTERSRIJPLEZIER' en ontvang nu tijdelijk 15% voordeel bij aanschaf van een MINI Winterwielset.

Breeman MINI winterwielen
MINI Wintercheck.

Met de MINI Wintercheck ben jij goed voorbereid op onvoorspelbaar winterweer. Voor slechts € 50,- checken wij jouw MINI op de 20 meest belangrijke punten, voor slechts € 50,-. En als je nu een afspraak maakt, dan ontvang je een limited edition MINI plaid. Zo kom jij de winter wel door!

15% korting op MINI winterwielsets
Waarom zijn winterbanden zo belangrijk?

Bij temperaturen van 7°C of lager is het aan te raden om uw zomerbanden te vervangen voor winterbanden. Een winterband heeft een grovere structuur en blijft bij koude temperaturen flexibel. Dit zorgt voor meer grip en een kortere remweg. Ga je binnenkort op wintersport? In sommige Europese landen zijn winterbanden verplicht, zie:

  • Verplicht: Zweden, Finland, Estland, Letland, Slovenië
  • Verplicht bij winterse omstandigheden: Noorwegen, Duitsland, Luxemburg, Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk, Kroatië, Roemenië, Servië, Bosnië en Herzegovina.
  • Verplicht bij Verkeersbord: Spanje, Frankrijk, Italië, Zwitserland
  • Aangeraden: Nederland, België, Denemarken, Polen, Litouwen, Hongarije, Bulgarije, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Griekenland
MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK.

Dus rijd jij nog steeds op zomerbanden? Maak direct een afspraak voor jouw winterbandenwissel via onze online afspraakplanner. Laat op tijd je winterbanden monteren en voorkom onnodige slijtage.