Over Breeman MINI

Europa's grootste MINI dealer

Breeman MINI is Europa's grootste MINI dealer, gevestigd in Rotterdam. Wij weten als geen ander wat jou zo aantrekt in de producten van MINI, waarbij rijplezier, originaliteit en genieten centraal staan. Lees hier over onder andere onze bedrijfshistorie, de Breeman Classic Collection, onze zakelijke diensten en vacatures.

Breeman bedrijfshistorie

BEDRIJFSHISTORIE.

Het familiebedrijf Breeman is ruim een eeuw geleden door Willem Breeman gestart. Hij had een passie voor motoren en opende in 1908 ‘Motorhuis W. Breeman’ aan de Taborstraat in Rotterdam-Kralingen. Meer dan honderd jaar later wordt de onderneming geleid door de derde generatie. In 2018 viert Breeman haar 110-jarig jubileum.

Werken bij Breeman MINI - vacatures

WERKEN BIJ BREEMAN MINI.

Frits Breeman, onze eigenaar, zei eens: 'Mijn naam is Breeman, maar jullie zijn Breeman'. Wij danken ons bestaan niet alleen aan onze klanten, maar ook zeker aan onze loyale en betrokken medewerkers. Heb jij een grote passie voor auto’s en daarbij MINI in het bijzonder? Ben jij gedreven, servicegericht en stroomt er benzine door jouw aderen? Solliciteer dan direct op onze vacatures.