Over Breeman

Breeman MINI is officieel dealer van MINI gevestigd in Rotterdam. Wij weten als geen ander wat jou zo aantrekt in de producten van MINI, waarbij rijplezier, originaliteit en genieten centraal staan. Lees hier over onder andere onze bedrijfshistorie, de Breeman Classic Collection, onze zakelijke diensten en vacatures.

Breeman bedrijfshistorie
BEDRIJFSHISTORIE.

Het familiebedrijf Breeman is ruim een eeuw geleden door Willem Breeman gestart. Hij had een passie voor motoren en opende in 1908 ‘Motorhuis W. Breeman’ aan de Taborstraat in Rotterdam-Kralingen. Meer dan honderd jaar later wordt de onderneming geleid door de derde generatie. In 2018 viert Breeman haar 110-jarig jubileum.

Werken bij Breeman MINI
WERKEN BIJ BREEMAN MINI.
Join the club

'Mijn naam is Breeman, maar jullie zijn Breeman' aldus eigenaar Frits Breeman zelf tijdens een van de jaarlijkse personeelsbijeenkomsten. Een familiebedrijf dankt haar bestaan natuurlijk niet alleen aan haar klanten, maar ook zeker aan haar medewerkers. Heb jij affiniteit met de automotive branche en het merk MINI? Klik dan hieronder en bekijk onze vacatures. Wie weet verwelkomen we jou binnenkort in de Breeman familie.