MINI Onderhoud & Service

Regelmatig onderhoud aan jouw MINI zorgt voor behoud van maximaal rijplezier en een uitstekende inruilwaarde later. Onze speciaal opgeleide monteurs zijn echte kenners. Zij weten precies wat jouw MINI nodig heeft. Zo krijgt jouw lieveling de juiste aandacht en gebruiken wij alleen originele MINI onderdelen. Plan gemakkelijk en snel jouw werkplaatsafspraak in onze online planner!

Wij gebruiken alleen originele MINI onderdelen
Onze specialisten kennen jouw MINI door en door
Transparante en aantrekkelijke all-in prijzen

MINI onderhoud.

Wist je dat jouw MINI zelf aangeeft of er onderhoud nodig is? Heel erg handig!

Onderhoud

Werkplaatsafspraak inplannen.

Plan een werkplaatsafspraak in wanneer het jou uitkomt. Onze MINI monteurs staan voor je klaar op onze vestigingen in Rotterdam Noord, Rotterdam Zuid en Gouda. Klik hieronder om direct een afspraak in te plannen voor onderhoud of reparatie bij Breeman MINI!

MINI schoonmaakset

MINI schoonmaakset

Nu van € 49,45 voor € 29,95

In de winter heeft uw BMW een hoop te verduren gehad; kou, vocht, pekel en dit jaar ook een flinke laag sneeuw. Maar het voorjaar staat voor de deur! Laat uw BMW weer blinken met deze schoonmaakset bestaande uit:

✨ Harde wax met Nanotechnologie: voor langdurige bescherming van de lak, incl. drie poetsdoeken
✨ Cockpit- en kunststofonderhoud: verfrist kleuren, heeft een antistatische werking en geeft de behandelde oppervlakken een zijdematte glans
✨ Velgenreiniger inclusief borstel: verwijder hardnekkig vuil op de velgen

15% korting op MINI winterwielsets

ACTIE: 15% KORTING OP ALLE MINI WINTERWIELSETS.

Onder de 7°C presteren MINI Winterwielsets een stuk beter dan zomerwielen. Een winterband heeft een grover profiel en blijft bij koude temperaturen flexibel. Daarbij zijn ze perfect afgestemd op jouw MINI. Zo ervaar jij ook in de winter het ultieme go-kart gevoel! Gebruik kortingsvoucher: MINIWINTER2020 en ontvang nu tijdelijk 15% voordeel bij aanschaf van een MINI Winterwielset. 

MINI APK | Breeman MINI

APK voor jouw MINI.

Jouw MINI moet om de zoveel tijd APK gekeurd worden. Hiervoor ben je bij Breeman MINI aan het goede adres. Tijdens deze keuring controleren wij alle aspecten van jouw MINI op het gebied van veiligheid, zodat jij zonder zorgen op avontuur kunt.

Het basistarief voor een APK bedraagt € 45,25. Dit is inclusief btw en afmeldkosten. Een APK is gratis in combinatie met een onderhoudsbeurt of seizoenscheck.

MINI Service.

Wij bieden verschillende servicepakketten aan. Jij kiest het servicepakket dat het beste bij je past: zo kun jij jarenlang genieten van onbezorgd rijplezier!

MINI Service Inclusive | Breeman MINI

MINI Service Inclusive.

MINI Service Inclusive zijn onderhoudscontracten waarmee jouw MINI de eerste jaren voor een vast bedrag perfect onderhouden wordt. MINI Service Inclusive bezorgt je zorgeloos rijplezier met jouw MINI, omdat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. MINI Service Inclusive is er vanaf € 699,- voor vijf jaar en 100.000 kilometer voor alle MINI's met een benzine- of dieselmotor. Heb jij een MINI Electric? Dan betaal je € 423,50 voor vier jaar en onbeperkte kilometers. Meer informatie of direct een MINI Service Inclusive contract afsluiten? Neem dan contact met ons op!

MINI schadeherstel.

Ook al ben je nog zo zuinig op je MINI, het kan natuurlijk gebeuren dat er toch een keer iets mis gaat. Of het nu gaat om krasjes, deuken of een groter ongeval: ons professionele team van MINI-schadeherstellers staat voor je klaar! Wij voeren de volgende herstelwerkzaamheden uit:

  • Carrosserie werkzaamheden
  • Spuitwerk
  • Spotrepairs
  • Cosmetische reparaties (lakreparatie, kunststofreparaties, uitdeuken)
  • Interieur- en ruitreparatie
MINI Occasion Next - Breeman MINI

MINI Topcover verzekering.

Speciaal voor nieuwe en gebruikte MINI’s is er de MINI Top Cover verzekering. Daarmee is je MINI zo compleet verzekerd tegen schade en diefstal, dat je alleen met privéchauffeur misschien nog zorgelozer zou kunnen rijden. Je profiteert van verschillende voordelen, waaronder een uitgebreide dekking en herstel door Breeman MINI bij schade.