Nieuws

Vers van de pers

Tweede Paasdag geopend.

Tweede paasdag gesloten.

Er gebeurt nu zoveel dat onze aandacht eist, dat wij haast de feestdagen zouden vergeten. En dat terwijl Pasen alweer bijna voor de deur staat. Normaalgesproken zijn wij tweede paasdag altijd geopend en ben jij van harte welkom om een bezoek te brengen aan onze showroom. Dit jaar hebben wij besloten om gesloten te blijven. Je kunt ons dus niet fysiek bezoeken. Maar niet getreurd, online zijn wij wel geopend. Terwijl de kinderen paaseieren zoeken, kun jij ongestoord onze ruime online voorraad ontdekken.

Wij zijn geopend | Update Coronavirus.

De uitbraak van het coronavirus in Nederland heeft effect op ons allemaal. Natuurlijk hebben we preventief de nodige voorzorgsmaatregelen getroffen waarmee een bezoek aan onze showroom mogelijk blijft. Blijf jij liever thuis? Zowel online als telefonisch zijn wij goed bereikbaar!

MINI 60 years | Breeman MINI

Whatsapp en videobellen

Door het coronavirus is het momenteel wat lastiger om persoonlijk contact met je te hebben. Graag staan wij op andere manieren voor je klaar. Daarom kun je vanaf nu ook met ons WhatsAppen of videobellen. Ook online kun jij bij ons terecht!

De nieuwe MINI GP | Breeman MINI

MINI John Cooper Works GP.

MINI presenteert de nieuwe MINI GP. Veruit het snelste model dat ooit is toegelaten op de openbare weg. Geniet van de uitstekende rijeigenschappen en het pure autosportgevoel. De nieuwe MINI John Cooper Works GP is vanaf 2020 beschikbaar. Zorg dat je er snel bij bent, want van deze nieuwe MINI John Cooper Works GP worden wereldwijd slechts 3.000 stuks geproduceerd. 

MINI Electric Preview | Breeman MINI

MINI Electric Preview.

In samenwerking met MINI Nederland hebben wij als Europa's grootste MINI dealer op woensdagavond 12 juni onze klanten de nieuwe MINI Electric mogen laten zien! Zelfs voor de officiële onthulling. Een bijzondere gebeurtenis op een bijzondere locatie: De Schiecentrale in Rotterdam.

De nieuwe MINI JCW Clubman & Countryman

De nieuwe MINI JCW Clubman en Countryman.

MINI presenteert de meest krachtige modellen die ooit zijn ontwikkeld. De 306 pk sterke 4-cilinder turbomotor in de nieuwe MINI John Cooper Works Clubman en de nieuwe MINI John Cooper Works Countryman zorgt voor buitengewoon indrukwekkende prestaties.

De nieuwe MINI Clubman.

De nieuwe MINI Clubman.

Het is alweer vier jaar geleden dat de tweede generatie van de MINI Clubman werd geïntroduceerd. Sindsdien is hij niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Chique en veelzijdig. Vandaag heeft MINI de nieuwe Clubman aangekondigd. Maar wat is er allemaal veranderd?