Nieuws

Vers van de pers
MINI Electric Preview | Breeman MINI
MINI Electric Preview.

In samenwerking met MINI Nederland hebben wij als Europa's grootste MINI dealer op woensdagavond 12 juni onze klanten de nieuwe MINI Electric mogen laten zien! Zelfs voor de officiële onthulling. Een bijzondere gebeurtenis op een bijzondere locatie: De Schiecentrale in Rotterdam.

De nieuwe MINI JCW Clubman & Countryman
De nieuwe MINI JCW Clubman en Countryman.

MINI presenteert de meest krachtige modellen die ooit zijn ontwikkeld. De 306 pk sterke 4-cilinder turbomotor in de nieuwe MINI John Cooper Works Clubman en de nieuwe MINI John Cooper Works Countryman zorgt voor buitengewoon indrukwekkende prestaties.

De nieuwe MINI Clubman.
De nieuwe MINI Clubman.

Het is alweer vier jaar geleden dat de tweede generatie van de MINI Clubman werd geïntroduceerd. Sindsdien is hij niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Chique en veelzijdig. Vandaag heeft MINI de nieuwe Clubman aangekondigd. Maar wat is er allemaal veranderd? 

MINI John Cooper Works GP
MINI John Cooper Works GP.

Groot nieuws! MINI bevestigt de komst van de MINI John Cooper Works GP. Met 300 pk de snelste MINI ooit. De nieuwe MINI John Cooper Works GP is vanaf 2020 beschikbaar. Zorg dat je er snel bij bent, want wereldwijd worden er slechts 3.000 stuks geproduceerd.

MINI 60 years Edition.

MINI bestaat 60 jaar. En dat moet gevierd worden. Niet met taart, maar met een speciale editie van de MINI 3-deurs & MINI 5-deurs. De MINI 60 Years Edition is verkrijgbaar in maart 2019. De prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.