Nieuws

Vers van de pers
Catch & Go rally.

Het was weer een geslaagde jubileumeditie van Catch & Go. Leuk om zoveel enthousiaste MINI fans bij elkaar te zien. Bedankt voor jullie inzet. Zonder jullie was het niet zo'n groot succes geweest. Op naar volgend jaar! 

ELECTRIC CITY DRIVE: SAMENWERKING TUSSEN BMW GROUP EN GEMEENTE ROTTERDAM.

Een meerderheid van de Nederlanders staat positief tegenover elektrisch rijden. We zien dan ook steeds meer elektrische voertuigen en Plug-in Hybrid Electric Vehicles (PHEV’s) op de weg. Een PHEV heeft zowel een verbrandingsmotor als elektromotor in combinatie met een batterij waarmee de auto een bepaalde afstand elektrisch kan afleggen. Veel PHEV rijders weten niet hoe ze het beste uit hun voertuig kunnen halen. Om deze reden hebben de BMW Group en gemeente Rotterdam een pilotproject gestart: Electric City Drive.

MINI Countryman Limited Edition
Mini Countryman Limited Edition.
Dutch Made

De MINI Countryman wordt exclusief in Nederland gemaakt, bij VDL Nedcar in het Limburgse Born. Ter ere van hun 50-jarige bestaan, brengt MINI een speciaal model uit: de MINI Countryman Limited Edition. Dutch made. 

Nieuwe MINI in town
Er is een nieuwe MINI in town.
Vanaf 31 maart bij Breeman MINI.

Er is een nieuwe MINI in town en jij bent van harte uitgenodigd om hem, onder het genot van een hapje en een drankje, uitgebreid te komen bekijken. Op zaterdag 31 maart verwelkomen we je graag bij Europa’s grootste MINI dealer. Neem gerust iemand mee, gezellig!