Nieuws

Vers van de pers
MINI John Cooper Works GP
MINI John Cooper Works GP.

Groot nieuws! MINI bevestigt de komst van de MINI John Cooper Works GP. Met 300 pk de snelste MINI ooit. De nieuwe MINI John Cooper Works GP is vanaf 2020 beschikbaar. Zorg dat je er snel bij bent, want wereldwijd worden er slechts 3.000 stuks geproduceerd.

MINI 60 Years Edition - vanaf maart bij Breeman MINI
MINI 60 years Edition.

MINI bestaat 60 jaar. En dat moet gevierd worden. Niet met taart, maar met een speciale editie van de MINI 3-deurs & MINI 5-deurs. De MINI 60 Years Edition is verkrijgbaar in maart 2019. De prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.

Welkom bij Breeman MINI
Vacature-alert.
Accountmanager Fleetsales

Heb jij een grote passie voor auto’s en daarbij MINI in het bijzonder? Weet jij door jouw ervaring hoe belangrijk het wagenpark is voor bedrijven en hoe jij een nieuw merk onder de aandacht kunt brengen? Ben jij daarnaast ook nog eens zeer commercieel gedreven? Dan ben jij de Accountmanager Fleetsales die wij zoeken!

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen
Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen.

Het is bijna zover, de feestdagen komen er weer aan. Tussen kerst en nieuwjaar gelden er aangepaste openingstijden voor ons Experience Center. Bekijk hier het overzicht.

Breeman 110 jaar wielertour.

Donderdag 11 oktober organiseerden wij de Breeman 110 jaar wielertour. Met maar liefst 110 enthousiaste wielrenners hebben we onder leiding van Chantal Blaak en Maarten den Bakker de prachtige fietspaden in de Krimpenerwaard verkend. Wat was het een fantastische dag en wat hebben wij geluk gehad met het zonnetje. 

Kijkje achter de schermen bij Museum Boijmans Van Beuningen.

Dit jaar vieren wij ons 110-jarig bestaan. Om onze trouwe klanten te bedanken organiseerden wij eerder deze week een exclusief event in Museum Boijmans Van Beuningen. Hierbij kregen genodigden de gelegenheid om na sluitingstijd een kijkje achter de schermen te nemen. 

Catch & Go rally.

Het was weer een geslaagde jubileumeditie van Catch & Go. Leuk om zoveel enthousiaste MINI fans bij elkaar te zien. Bedankt voor jullie inzet. Zonder jullie was het niet zo'n groot succes geweest. Op naar volgend jaar! 

ELECTRIC CITY DRIVE: SAMENWERKING TUSSEN BMW GROUP EN GEMEENTE ROTTERDAM.

Een meerderheid van de Nederlanders staat positief tegenover elektrisch rijden. Maar veel elektrische rijders weten niet hoe zij het meeste uit hun voertuig kunnen halen. Om deze reden hebben de BMW Group en gemeente Rotterdam een pilotproject gestart: Electric City Drive.

Nieuwe MINI in town
Er is een nieuwe MINI in town.
Vanaf 31 maart bij Breeman MINI

Er is een nieuwe MINI in town en jij bent van harte uitgenodigd om hem, onder het genot van een hapje en een drankje, uitgebreid te komen bekijken. Op zaterdag 31 maart verwelkomen we je graag bij Europa’s grootste MINI dealer. Neem gerust iemand mee, gezellig!