Nieuws

Nieuwe MINI modellen

De nieuwe MINI.

Verrassing! De MINI 3-deurs, MINI 5-deurs en de MINI Cabrio hebben een update gekregen op het gebied van design en technologie. Wat vind jij bijvoorbeeld van de nieuwe, frisse kleuren Island Blue of Zesty Yellow? Of het innovatieve Multitone dak? Er is zoveel veranderd, dat je niet weet waar je moet kijken. Helemaal nieuw, maar nog steeds met de kenmerkende eigenschappen van een MINI. 

Coronavirus | Breeman MINI

Onze bereikbaarheid.

Wij blijven fysiek geopend voor onderhoud en reparatie en 'verkoop op afspraak'. Online zijn wij geopend voor verkoop van nieuwe en gebruikte MINI’s. Zo staan wij via WhatsApp, e-mail, onze chatservice en videobellen voor je klaar. Onze dienstverlening gaat dus gewoon door!

BEST VERKOPENDE MINI DEALER VAN 2020.

2020 had corona ons in zijn greep. Een jaar wat wij allemaal nooit meer zullen vergeten. Toch kijken wij ook positief terug naar de afgelopen periode. Zo hebben wij vele mooie MINI's af mogen leveren, een fantastische Drive Thru X-mas georganiseerd voor onze klanten en zijn wij voor de tweede keer op rij uitgeroepen tot 'Best verkopende MINI dealer van 2020'. Graag willen wij onze fans bedanken voor het vertrouwen. 

Drive Thru X-Mas

Aangepaste openingstijden rondom de feestdagen.

Het is bijna zover, de feestdagen komen er weer aan. Tussen kerst en nieuwjaar gelden er aangepaste openingstijden voor onze showrooms. Ontdek meer!

Whatsapp en videobellen.

Door het coronavirus is het momenteel wat lastiger om persoonlijk contact met je te hebben. Graag staan wij op andere manieren voor je klaar. Daarom kun je vanaf nu ook met ons WhatsAppen of videobellen. Ook online kun jij bij ons terecht!

De nieuwe MINI GP | Breeman MINI

MINI John Cooper Works GP.

MINI presenteert de nieuwe MINI GP. Veruit het snelste model dat ooit is toegelaten op de openbare weg. Geniet van de uitstekende rijeigenschappen en het pure autosportgevoel. De nieuwe MINI John Cooper Works GP is vanaf 2020 beschikbaar. Zorg dat je er snel bij bent, want van deze nieuwe MINI John Cooper Works GP worden wereldwijd slechts 3.000 stuks geproduceerd. 

MINI Electric Preview | Breeman MINI

MINI Electric Preview.

In samenwerking met MINI Nederland hebben wij als Europa's grootste MINI dealer op woensdagavond 12 juni onze klanten de nieuwe MINI Electric mogen laten zien! Zelfs voor de officiële onthulling. Een bijzondere gebeurtenis op een bijzondere locatie: De Schiecentrale in Rotterdam.

De nieuwe MINI JCW Clubman & Countryman

De nieuwe MINI JCW Clubman en Countryman.

MINI presenteert de meest krachtige modellen die ooit zijn ontwikkeld. De 306 pk sterke 4-cilinder turbomotor in de nieuwe MINI John Cooper Works Clubman en de nieuwe MINI John Cooper Works Countryman zorgt voor buitengewoon indrukwekkende prestaties.

De nieuwe MINI Clubman.

Het is alweer vier jaar geleden dat de tweede generatie van de MINI Clubman werd geïntroduceerd. Sindsdien is hij niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Chique en veelzijdig. Vandaag heeft MINI de nieuwe Clubman aangekondigd. Maar wat is er allemaal veranderd?