Nieuwe MINI kopen of leasen?

Breemanminivoorraad.nl

Jouw zoektocht naar een nieuwe MINI begint bij Breeman MINI. Kies voor een nieuwe MINI uit onze ruime voorraad. Het voordeel van een nieuwe MINI uit voorraad is dat je vaak al binnen een week kunt rijden inclusief voorraadvoordeel.

MINI Electric Concept
MINI E

MINI kondigt voor 2019 een volledig elektrisch aangedreven variant aan van de MINI 3-deurs. Daarmee biedt MINI dan keuze uit vier aandrijflijnen: benzine, diesel, plug-inhybride en volledig elektrisch. De aandrijflijn van de volledig elektrische MINI 3-deurs wordt geproduceerd in BMW Groups e-mobility centers van de fabrieken in Dingolfing en Landshut, beide in Beieren. Vervolgens worden ze ingebouwd in de MINI-fabriek in Oxford (Groot-Brittannië) – de hoofdproductielocatie voor de MINI 3-deurs.

MINI John Cooper Works
John Cooper Works

Achter het stuur van een John Cooper Works voel je precies hetzelfde als een coureur op het circuit ervaart. Onze premium performancemodellen zijn vernoemd naar John Cooper – een legendarische autoconstructeur wiens naam voortleeft in de snelste en meest exclusieve modellen uit de MINI reeks.