Museum Boijmans Van Beuningen

Dit jaar vieren wij ons 110-jarig bestaan. Om onze trouwe klanten te bedanken organiseerden wij eerder deze week een exclusief event in Museum Boijmans Van Beuningen. Hierbij kregen genodigden de gelegenheid om na sluitingstijd een kijkje achter de schermen te nemen. 

Normaal sluiten de deuren om 17:00 uur, maar speciaal voor ons verruimden zij een keer hun openingstijd. Museum Boijmans Van Beuningen kreeg voor even een 'Breeman touch' compleet met rode loper, historisch beelden uit eigen archief en prachtige auto's voor de deur. Aan de ene kant de toekomst vertegenwoordigd door de BMW i8 Roadster en aan de andere kant het verleden belichaamt door de klassieke MINI uit onze eigen Breeman Classic Collection. 

Het hoogtepunt van de avond was de tentoonstelling ‘Pure Rubens’. Museum Boijmans van Beuningen bezit een zeer belangrijke collectie olieverfschetsen van Rubens. Een unieke verzameling die, volgens kenners, tot de beste van de wereld hoort. De gasten kregen een rondleiding van een ervaren gids die alles wist te vertellen over de verhalen achter de kunstwerken. Een unieke ervaring!

Na deze interessante rondleiding was het tijd voor een hapje en een drankje in de foyer. De Tiny Little Bigband zorgde voor een gezellige ambiance. Overal waar je keek zag je lachende gezichten en gezellige gesprekken. We kunnen dus wel spreken van een geslaagde avond.  

Wij willen iedereen bedanken die aanwezig was. Mede dankzij uw enthousiasme was deze avond een groot succes!