MINI Union jack achterlichten

Tijdelijk € 319,-

Begin dit jaar hebben de MINI 3-DEURS, MINI 5-DEURS en MINI CABRIO een facelift ondergaan. Door de optische verfijningen en technische verbeteringen is de nieuwe MINI weer helemaal bij de tijd. Meest opvallende wijziging aan het uiterlijk is de beschikbaarheid van de te gekke MINI Union Jack achterlichten. Deze toffe achterlichten in de vorm van de Britse vlag zijn de puntjes op de i van de nieuwe MINI. En wij hebben goed nieuws! Tijdelijk monteren wij voor slechts € 319,- de fantastische MINI Union Jack achterlichten in jouw MINI. Maak direct een afspraak!

ECHT IETS BIJZONDERS.

De MINI Union Jack achterlichten geven jouw MINI een uniek uiterlijk. Terwijl de richtingaanwijzers de horizontale lijnen van de Union Jack vormen, stellen de remlichten de verticale lijnen van de Britse vlag voor. Wil jij dit ook op jouw MINI? Maak dan direct een afspraak!

Deze aanpassing is geschikt voor de MINI 3-DEURS (F56), MINI 5-DEURS (F55) en MINI CABRIO (F57) geproduceerd tot maart 2018 of vanaf maart 2018 zonder speciale optie LED-koplampen (op SA 5A2) of adaptieve LED-koplamen (optie SA 552).