MINI Sharing

Nieuw: MINI Sharing. Deel jouw MINI met je familie, vrienden en collega’s wanneer je deze zelf niet nodig hebt. Het enige dat je hoeft te doen is een boekingsverzoek accepteren met behulp van de app. Geef jouw gastbestuurders een digitale sleutel tot jouw MINI. Elke gebruiker heeft inzicht in alle aangevraagde, geaccepteerde en voltooide boekingen. Autodelen was nog nooit zo makkelijk!

Wil jij meer weten over MINI Sharing? neem dan contact met ons op.

MINI Sharing

Download de app.

De MINI Sharing app werkt met nagenoeg elke smartphone en is te downloaden in de App Store en de Google Play Store. Via de app kunnen familieleden en vrienden worden uitgenodigd wanneer zij ook de app hebben. Wie de MINI voor een bepaalde tijd wil gebruiken, stuurt via de app een verzoek. Dit verzoek verschijnt in de kalenderfunctie van de MINI Sharing-app en de eigenaar van de MINI kan het verzoek daar accepteren en het gebruik van de auto beheren. Hiermee behoud je als MINI eigenaar volledige controle over jouw auto.

De MINI Sharing Service kost € 365,00 voor de module en het eerste jaar van het abbonement, exclusief eventuele kosten voor het achteraf installeren van de MINI Sharing Module. Om MINI Sharing te kunnen installeren, moet je MINI zijn uitgerust met de Flexible CarSharing Preparation optie (5GE) om hem gereed te maken voor autodelen. Wij controleren graag of jouw MINI aan deze eisen voldoet!