MINI Onderhoud & reparatie

Regelmatig onderhoud aan jouw MINI zorgt voor behoud van rijplezier en een uitstekende inruilwaarde later. Onze MINI monteurs en schadeherstellers zijn specialist in het onderhoud en de reparatie van jouw MINI. Wil je een onderhoudsbeurt plannen of meer weten over MINI onderhoudscontracten? Of ben je op zoek naar de juiste onderdelen voor jouw MINI of MINI Lifestyle artikelen en accessoires? Voor deze zaken en meer kun je natuurlijk terecht bij Europa's grootste MINI dealer, voor MINI onderhoud kun je ook terecht bij onze twee BMW vestigingen. Want business doe je bij Breeman!

Maak jouw keuze tussen één van onderstaande vestigingen

Autolettestraat 20
3063 NP Rotterdam

Driemanssteeweg 130
3084 CB Rotterdam

Antwerpseweg 11
2803 PB Gouda

MINI onderhoud plannen
Werkplaatsplanner.
Direct online een afspraak maken

Een werkplaatsbezoek plannen bij Breeman MINI doe je wanneer jouw dat het beste uitkomt in onze online werkplaatsplanner. Voor onderhoud en/of reparaties staan onze ervaren MINI monteurs voor je klaar. Klik hieronder om direct een afspraak te plannen voor onderhoud of reparatie.

MINI onderhoud plannen
MINI Service Inclusive.

MINI Service Inclusive zijn onderhoudscontracten waarmee jouw MINI de eerste jaren voor een vast bedrag perfect onderhouden wordt. MINI Service Inclusive bezorgt je zorgeloos rijplezier met jouw MINI, omdat je vooraf precies weet waar je aan toe bent. MINI Service Inclusive is er vanaf € 699,- voor vijf jaar en 100.000 kilometer voor alle MINI's.

MINI onderdelen & accessoires
MINI onderdelen en accessoires.

De gebruikte materialen en onderdelen in jouw MINI zijn stuk voor stuk kwaliteitsproducten met een lange levensduur die garant staan voor jarenlang rijplezier. Bij het vervangen van onderdelen zoals de accu, bougies, wisserbladen en remschijven adviseren wij je dan ook gebruik te maken van originele MINI onderdelen. Wil je jouw MINI verder personaliseren? Kies dan voor originele MINI accessoires en MINI Lifestyle artikelen. Een wielset, dakbox of navigatie update kun je direct online bestellen.

MINI detail
MINI schadeherstel.

Zowel voor grote reparaties als kleinere cosmetische ingrepen aan je MINI staat ons team van erkende MINI schadeherstellers voor je klaar. Vervelende deuken, krassen, vlekken of scheuren verdwijnen en je MINI ziet er weer uit als nieuw. Een complete minicure voor jouw MINI!