MINI John Cooper Works GP

De snelste MINI ooit

Groot nieuws! MINI bevestigt de komst van de MINI John Cooper Works GP. De 4-cilinder turbomotor levert 220 kW / 300 pk. In combinatie met MINI TwinPower Turbo Technology maakt dit hem de snelste MINI ooit. De nieuwe MINI John Cooper Works GP is vanaf 2020 beschikbaar. Zorg dat je er snel bij bent, want van deze nieuwe MINI John Cooper Works GP worden wereldwijd slechts 3.000 stuks geproduceerd. Wanneer je deze sportieve verschijning voor het eerst op straat ziet... Ben je waarschijnlijk al te laat!

ZORG DAT JE ER SNEL BIJ BENT!

De nieuwe MINI John Cooper Works GP werd voor het eerste gepresenteerd op de Frankfurt Motor Show in 2017. Hier stal hij de show met zijn opvallende uiterlijk. Grote voor- en achterschorten, velgen met GP logo en een opvallende dakspoiler. Naast het uiterlijk laat het gebruik van lichtgewicht materialen geen twijfel bestaan ​​over de sportieve ambities van deze MINI. De MINI John Cooper Works GP wordt nu getest op het circuit, waarna hij in productie gaat.

De laatste keer dat MINI een John Cooper Works GP op de markt bracht was in 2006. Van die auto werden 2.000 stuks gebouwd. Deze waren al uitverkocht nog voordat de productie goed en wel op gang kwam. Wij raden dan ook aan om het laatste nieuws rondom de MINI John Cooper Works GP goed in de gaten te houden. Zodra er meer informatie bekend is, lees je dat op deze pagina!

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.