MINI Hammersmith edition

Wauw

De MINI Hammersmith Edition is in één woord: WAUW! Rijk uitgerust, luxe afgewerkt en supersnel. De MINI Hammersmith Edition is verkrijgbaar met 3 of 5 deuren, als Cabrio, stijlvolle Clubman of avontuurlijk Countryman. Deze speciale editie van de Cooper S is verkrijgbaar in alle MINI lakkleuren, waaronder 'Enigmatic Black'. Kies je voor de MINI Hammersmith Edition dan loopt jouw voordeel op tot € 5.594,-. 

 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

De highlights.

De Hammersmith Edition is uitgerust met het het John Cooper Works Trim pakket en het Business Plus pakket. Dit maakt de MINI Hammersmith Edition een auto bomvol opties.

MINI Hammersmith badge.

De MINI Hammersmith Edition kun je herkennen aan de opvallende badge. Zo ziet iedereen in één oogopslag dat het gaat om deze exclusieve editie.

MINI 2,99% rente financieringsactie

Extra groot navigatiesysteem.

Met dit extra grote MINI Navigatiesysteem zal je niet meer zo snel verdwalen. Waar je ook naartoe moet, de MINI Hammersmith Edition vind moeiteloos de weg. Handig te bedienen dankzij het 8,8” touchscreen.

MINI Hammersmith Edition - JCW aerodynamica kit - Breeman MINI

JCW AERODYNAMICA KIT.

De MINI Hammersmith Edition ziet er niet alleen sportief uit, hij rijdt ook zo. Dankzij het aerodynamica pakket ligt jouw MINI strakker op de weg. Dit zorgt voor een extra dynamische rijbeleving!  

Model
Consumentenprijs Editievoordeel
MINI Cooper S 3-deurs
Vanaf € 41.990,- Tot € 4.430,- voordeel
MINI Cooper S 5-deurs
Vanaf € 42.990,- Tot € 4.006,- voordeel
MINI Cooper S Cabrio
Vanaf € 44.990,- Tot € 3.795,- voordeel
MINI Cooper S Clubman
Vanaf € 45.990,- Tot € 5.400,- voordeel.
MINI Cooper S Countryman
Vanaf € 49.900,- Tot € 5.594,- voordeel.

Interesse?

De MINI Hammersmith Edition is leverbaar vanaf € 41.990,-. Hiervoor rijdt je een compleet uitgeruste MINI Hammersmith Edition 3-deurs. Heb jij interesse? Vraag dan direct jouw offerte aan. Onze Verkoopadviseurs helpen je graag verder!