Pre-order nu jouw MINI Electric

De 100% elektrische MINI

Het is eindelijk zover! Vanaf nu kun je bij Breeman MINI een pre-order plaatsen voor de MINI Electric. Zorg dat je er snel bij bent, want het aantal productieplekken is beperkt. Het plaatsen van een pre-order is vrijblijvend en kan kosteloos worden geannuleerd. Een echte MINI-fan laat deze kans natuurlijk niet schieten. Vul snel het onderstaande reserveringsformulier in!

Overbruggingsaanbod.

De MINI Cooper SE is vanaf maart 2020 leverbaar. Loopt jouw leasecontract eerder af? Om deze periode te overbruggen bieden we je graag een paar alternatieven aan.​​​​​ Mocht je hier gebruik van willen maken, geef dit dan aan bij stap 2 in bovenstaand reserveringsformulier.

1. Ben jij een particulier?
Dan rij je met MINI Private Lease voor € 599,-* per maand een speciaal uitgeruste MINI Cooper 3-deurs. Hiermee ben je direct verzekerd van een productieplek voor jouw MINI Cooper SE. Wordt jouw MINI Cooper SE afgeleverd voordat het leasecontract is afgelopen? Dan rij je deze voor de resterende maanden van jouw contract tegen dezelfde prijs**.

2. Ben jij een zakelijke rijder?
Tot de aflevering van jouw MINI Cooper SE profiteer je van een extra aantrekkelijk leasetarief van € 589,- (op basis van 20.000 km) voor een MINI 5-deurs. Let op: hiermee ben je niet verzekerd van een productieplaats of prijsgarantie.

* Gecommuniceerd tarief is op basis van een looptijd van 18 maanden en 10.000 kilometer. Dit betreft een rijk aangeklede, Midnight Black Cooper 3-deurs met gele accenten en MINI Yours Customised elementen.

** Prijsgarantie op de maandelijkse leasetermijn: je betaalt hetzelfde maandbedrag voor jouw nieuwe MINI Cooper SE indien deze is uitgerust volgens de standaarduitrusting en de toekomstige leaseovereenkomst gebaseerd is op Private Lease met een nieuwe looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage dat gelijk is aan het jaarkilometrage in jouw huidige overeenkomst.