MINI Electric Preview

In samenwerking met MINI Nederland hebben wij als Europa's grootste MINI dealer op woensdagavond 12 juni onze klanten de nieuwe MINI Electric mogen laten zien! Een bijzondere gebeurtenis op een bijzondere locatie: De Schiecentrale in Rotterdam. Erg toepasselijk aangezien deze vroeger heeft gefungeerd als energiecentrale.  Highlights van dit fantastische event:

  • Onthulling MINI Electric 
  • Optreden van Davina Michelle 
  • Spreker Richard van Hooijdonk 

We bedanken onze gasten voor hun aanwezigheid en alle partners voor de fantastische samenwerking!

 

MINI Electric - vanaf 2020 leverbaar
Onthulling MINI Electric.

Deze geweldige avond stond geheel in het teken van de MINI Electric. Officieel wordt de MINI Electric pas geïntroduceerd op 9 juli. Maar onze klanten kregen de gelegenheid om de MINI Electric al eerder te bewonderen, zelfs voordat de pers (en de rest van de wereld) hem überhaupt heeft gezien. Een speciaal moment!

MINI Electric Preview | Breeman MINI
Spreker Richard van Hooijdonk.

Ruim 420.000 mensen bezochten de inspiratiesessies van Richard van Hooijdonk. Regelmatig is hij op TV te zien bij BNN/VARA, AVRO/TROS, RTL Nieuws en RTL Boulevard. Deze avond heeft hij ons meer vertelt over hoe nieuwe technologie van invloed gaat zijn op de manier waarop we leven, wonen en werken. Erg interessant!

MINI Electric Preview | Breeman MINI
Optreden Davina Michelle.

En last but nog least werden onze gasten getrakteerd op een optreden van Davina Michelle. Davina Michelle, bekend van het nummer 'Duurt te lang', verovert momenteel de hitlijsten met haar eigen nummer 'Skyward'.In een intieme setting heeft zij voor ons gezongen. Erg leuk was dat zij na haar optredens tijd nam om even met haar fans (waaronder Team Breeman MINI) te praten en op de foto te gaan. Een unieke kans haar live mee te maken! 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.