MINI Electric

schoon, stil en cool

Van tanken naar laden: elektrisch rijden wordt steeds populairder. Alleen in Rotterdam zijn er al ruim 2.200 openbare laadpunten. Natuurlijk moest er een elektrische MINI komen. De handen werden ineen geslagen en daar ontstond MINI Electric. Het speciale label voor elektrische MINI's. Onder het label MINI Electric vallen de MINI Cooper S E Countryman ALL4 en de MINI Cooper SE. De MINI Cooper S E Countryman ALL4 is al bestelbaar, de MINI Cooper SE is leverbaar vanaf 2020 en per direct te pre-orderen. Laat maar komen!

MINI Electric - vanaf 2020 leverbaar
De 100% elektrische MINI.

Kijk jij ook zo uit naar de komst van de MINI Cooper SE? Wij wel. De eerste volledig elektrische MINI is schoon, stil en cool. De MINI Cooper SE is geïnspireerd op een MINI 3-deurs en heeft dat typische go-kart gevoel. Kun je niet wachten om hierin te kunnen rijden? Pre-order de 100% elektrische MINI dan direct bij Breeman MINI. Met een aanbetaling van € 1.250,- reserveer je een productieplek. 

Officiële gegevens zijn nog niet vrijgegeven, maar we kunnen je wel alvast het volgende vertellen over de MINI Cooper SE:

• Actieradius van +/- 200 kilometer
• Vermogen van 184 pk
• In ca. 7 seconden van 0 naar 100 km/u
 

Pre-order direct jouw MINI Cooper SE.
MINI Electric - vanaf 2020 leverbaar
overbruggingsaanbod.

Het duurt nog even voordat je echt in een MINI Electric kunt rijden. Om deze periode te overbruggen bieden we je graag een paar alternatieven aan. Wil jij hier graag gebruik van maken? Geef dit dan aan in stap 2 van de reserveringstool.

1. Ben jij een particulier?
Dan rij je met MINI Private Lease voor € 599,-* per maand een speciaal uitgeruste MINI Cooper 3-deurs. Tevens ben je daarmee verzekerd van een productieplek voor jouw MINI Cooper SE. Wordt jouw MINI Cooper SE afgeleverd, dan rij je deze voor de resterende maanden van jouw contract tegen dezelfde prijs**.

2. Ben jij een zakelijke rijder?
Dan profiteer je van een extra aantrekkelijk leasetarief van € 589,- (op basis van 20.000 km) op een MINI 5-deurs, om de tijd tot aflevering van jouw MINI Cooper SE te overbruggen. Let op: hiermee ben je niet verzekerd van een productieplaats of prijsgarantie.

MINI Cooper S E Countryman ALL4 - Breeman MINI
MINI Cooper S E Countryman ALL4.

Ga op pad met de nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4. Met een elektrische actieradius van 42 km en een totale actieradius van 500 km, ontdek je samen met jouw MINI Cooper S E Countryman ALL4 de mooiste plekjes. Naast duurzaam, is de MINI Cooper S E Countryman ALL4 onwijs snel. In slechts 6,8 seconden zit je op de 100 km/u. Wie zegt dat elektrisch rijden saai is?

MINI E Specialisten - Stephanie & Johan
MINI E Specialisten.

Breeman MINI is specialist op het gebied van MINI Electric. Natuurlijk willen wij deze kennis graag met je delen. Je kan ons dan ook alles vragen. Onze MINI E Specialisten staan voor je klaar. Stuur gewoon een appje
0612064637 en je ontvangt direct het antwoord!

VEELGESTELDE VRAGEN! 

Wanneer kan ik mijn MINI Electric bestellen?
Je kunt per direct een pre-order plaatsen voor jouw MINI Cooper SE.

Is mijn MINI Electric vrijgesteld van (wegen)belasting?
Volledig elektrische auto's zijn vrijgesteld van belasting op aanschaf tot en met 2020. 

In wat voor bijtellingscategorie valt de MINI Electric?
Voor de MINI Cooper SE betaal je slechts 4% bijtelling tot en met 2020.

Waar kan ik mijn MINI Electric in Rotterdam opladen?
In Rotterdam zijn tal van mogelijkheden waar je jouw MINI Cooper SE op kan laden. Zowel binnen als buiten de stad. Een overzicht van alle laadpalen in Rotterdam vind je hier: laadpaalnodig.nl/rotterdam 

* Gecommuniceerd tarief is op basis van een looptijd van 18 maanden en 10.000 kilometer. Dit betreft een rijk aangeklede, Midnight Black Cooper 3-deurs met gele accenten en MINI Yours Customised elementen.

** Prijsgarantie op de maandelijkse leasetermijn: je betaalt hetzelfde maandbedrag voor jouw nieuwe MINI Cooper SE indien deze is uitgerust volgens de standaarduitrusting en de toekomstige leaseovereenkomst gebaseerd is op Private Lease met een nieuwe looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage dat gelijk is aan het jaarkilometrage in jouw huidige overeenkomst.