MINI Electric

schoon, stil en cool

Van tanken naar laden: elektrisch rijden wordt steeds populairder. Alleen in Rotterdam zijn er al ruim 2.200 openbare laadpunten. Natuurlijk moest er een elektrische MINI komen. De handen werden ineen geslagen en daar ontstond MINI Electric. Het speciale label voor elektrische MINI's. De eerste volledig elektrische MINI is schoon, stil en cool. In 2020 moet hij op de weg rijden. Laat maar komen!

MINI E Specialisten - Stephanie & Johan
MINI E Specialisten.

Wij zijn specialisten op het gebied van MINI Electric. Natuurlijk willen wij deze kennis graag met je delen. Je kan ons dan ook alles vragen over de nieuwe MINI Electric. Wij weten het antwoord. Onze MINI E Specialisten Stephanie van Ooijen en Johan van der Meijden staan graag tot je dienst.

Stephanie van Ooijen                 
010 - 309 45 43
stephanie.vanooijen@breemanmini.nl

Johan van der Meijden
010 - 309 45 39
johan.vandermeijden@breemanmini.nl

BLIJF OP DE HOOGTE!

Ervaar dezelfde go-kart feeling, maar dan elektrisch. In aanloop naar de officiële introductie in 2020 worden er steeds meer details over de MINI Electric bekendgemaakt. Wil je geen update rondom de MINI Electric missen? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief. Zo ben jij écht als eerste op de hoogte van de releasedatum, prijzen en range.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

* Dit is niet het werkelijke uiterlijk van de MINI Electric, maar een concept car.