MINI Electric

schoon, stil en cool

Van tanken naar laden: elektrisch rijden wordt steeds populairder. Alleen in Rotterdam zijn er al ruim 2.200 openbare laadpunten. Natuurlijk moest er een 100 % elektrische MINI komen. De handen werden ineen geslagen en daar ontstond de MINI Electric. De MINI Electric is leverbaar vanaf maart 2020 en per direct te pre-orderen. De MINI Electric rijdt je al vanaf € 34.900 of Private Lease vanaf € 499,- (48 maanden / 10.000 km) per maand.  Laat maar komen!

MINI Electric - vanaf 2020 leverbaar
De 100% elektrische MINI.

De eerste volledig elektrische MINI is schoon, stil en cool. De MINI Electric is geïnspireerd op een MINI 3-deurs en heeft dat typische go-kart gevoel met een vermogen 135 kW (184 pk) en 270 Nm aan koppel. Door de speciale lithium-ion-accu is een actieradius tot 232 kilometer (WLTP) mogelijk. Kun je niet wachten om hierin te kunnen rijden? Pre-order de 100% elektrische MINI dan direct bij Breeman MINI. Met een aanbetaling van € 1.250,- reserveer je direct een productieplek. 

MINI Electric | Breeman MINI
Standaard rijk uitgerust.

De MINI Electric is standaard uitgerust met o.a.: 

  • LED koplampen
  • Automatische airconditioning in twee zones
  • Verwarming met warmtepomptechnologie
  • Bijverwarming
  • Elektrische parkeerrem
  • Navigatiesysteem
  • Diverse online diensten

Verder is de MINI Electric voorzien van specifieke designelementen, een uniek instrumentenpaneel en speciale bedieningselementen in het interieur. Goed nieuws is dat de accu geen effect heeft op de bagageruimte. Deze heeft hetzelfde volume als de oorspronkelijke MINI 3-deurs.

JOUW MINI ELECTRIC OPLADEN.

Je kan jouw MINI Electric laden via een wallbox, bij een openbaar laadstation of gewoon aan het stopcontact. Jouw MINI Electric kan driefasen laden. Hierdoor is hij in slechts 2,5 uur al voor 80% vol. Na 3,5 uur laden is jouw MINI Electric volledig opgeladen. Dit is natuurlijk erg snel. Maar wist je al dat dit nog sneller kan? Bij een snellaadstation heeft jouw MINI Electric slechts 35 minuten nodig voor een 80% volle accu. 

MINI Electric | Breeman MINI
overbruggingsaanbod.

Ben jij ook zo enthousiast? Het duurt nog even voordat je écht in een MINI Electric kunt rijden. Om deze periode te overbruggen bieden we je graag een paar alternatieven aan. Wil jij hier graag gebruik van maken? Geef dit dan aan in stap 2 van de reserveringstool.

1. Ben jij een particulier?
Dan rij je met MINI Private Lease voor € 599,-* per maand een speciaal uitgeruste MINI Cooper 3-deurs. Tevens ben je daarmee verzekerd van een productieplek voor jouw MINI Cooper SE. Wordt jouw MINI Cooper SE afgeleverd, dan rij je deze voor de resterende maanden van jouw contract tegen dezelfde prijs**.

2. Ben jij een zakelijke rijder?
Dan profiteer je van een extra aantrekkelijk leasetarief van € 589,- (op basis van 20.000 km) op een MINI 5-deurs, om de tijd tot aflevering van jouw MINI Cooper SE te overbruggen. Let op: hiermee ben je niet verzekerd van een productieplaats of prijsgarantie.

MINI Cooper S E Countryman ALL4 - Breeman MINI
MINI Cooper S E Countryman ALL4.

Ga op pad met de nieuwe MINI Cooper S E Countryman ALL4. Met een elektrische actieradius van 42 km en een totale actieradius van 500 km, ontdek je samen met jouw MINI Cooper S E Countryman ALL4 de mooiste plekjes. Naast duurzaam, is de MINI Cooper S E Countryman ALL4 onwijs snel. In slechts 6,8 seconden zit je op de 100 km/u. Wie zegt dat elektrisch rijden saai is?

MINI E Specialisten - Stephanie & Johan
MINI E Specialisten.

Breeman MINI is specialist op het gebied van MINI Electric. Natuurlijk willen wij deze kennis graag met je delen. Je kan ons dan ook alles vragen. Onze MINI E Specialisten staan voor je klaar. Stuur gewoon een appje naar 0612064637 en je ontvangt direct het antwoord!

* Gecommuniceerd tarief is op basis van een looptijd van 18 maanden en 10.000 kilometer. Dit betreft een rijk aangeklede, Midnight Black Cooper 3-deurs met gele accenten en MINI Yours Customised elementen.

** Prijsgarantie op de maandelijkse leasetermijn: je betaalt hetzelfde maandbedrag voor jouw nieuwe MINI Cooper SE indien deze is uitgerust volgens de standaarduitrusting en de toekomstige leaseovereenkomst gebaseerd is op Private Lease met een nieuwe looptijd van 48 maanden en een jaarkilometrage dat gelijk is aan het jaarkilometrage in jouw huidige overeenkomst.