MINI CLUBMAN BUSINESS EDITION

Goeie zaak

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren en 17’’ velgen. Nu met € 2.652,- voordeel. Goeie zaak.

Je rijdt al in een MINI Clubman Business Edition vanaf € 31.900,- of € 485,-* per maand. Liever een MINI Clubman met Private Lease? Dan betaal je
€ 405,-** per maand.

STANDAARD LUXE UITGERUST.

De naam zegt het al: De MINI Clubman Business Edition is uitermate geschikt voor zakelijk gebruik. Zo is hij standaard uitgerust met het Business Pakket en Salt Pakket. Aan welke opties kun je dan allemaal denken? Hieronder vind je het complete overzicht.

17” VELGEN
DIEFSTALALARMSYSTEEM
CLIMATE CONTROL
ELEKTRISCH INKLAPBARE SPIEGELS
BINNENLICHTPAKKET
PARKEERSENSOREN ACHTER
VELOURSMATTEN
MINI NAVIGATIE
OPBERGPAKKET
MIDDENARMSTEUN
MISTLAMPEN VOOR
HEMELBEKLEDING ANTRACIET
Upgrade.

Uiteraard kun je jouw MINI Clubman Business Edition altijd upgraden met het Pepper Pakket, Chili Pakket, Business Plus en Serious Business. Of wat dacht je van leuke opties als een panoramadak of comfortstoelen? Vraag jouw verkoopadviseur naar de mogelijkheden!

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

*  Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een Operational Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden/20.000 kilometer per jaar en zijn excl. BTW.
** Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden/10.000 kilometer per jaar en zijn incl. BTW.