MINI Acties

Mooi meegenomen

Naast rijplezier bieden wij je ook graag iets extra's. Profiteer bijvoorbeeld van acties op nieuwe MINI's uit voorraad, tijdelijke actiemodellen, speciale onderhoudsaanbiedingen en meer!

MINI nieuw uit voorraad | Breeman MINI
Prijzen uit 2019. Rijplezier in 2020.
Voordelen van voorraad

In 2020 gaat er weer veel voor jou als autorijder veranderen. Zo gaat de BPM omhoog, betalen we extra wegenbelasting voor oudere diesels en wordt de bijtelling voor volledig elektrische auto's verdubbeld naar 8%. Wist je al dat als jij nu een nieuwe MINI koopt, je nog profiteert van de gunstige 2019 verkoopprijs en regels? Uit voorraad leverbaar, dus je kan binnen een week al genieten van jouw nieuwe MINI. Alleen maar voordelen dus!

Proefrit MINI | Breeman MINI
Tijdelijk financieringsaanbod.
Slechts 2,99% rente

Ben jij op zoek naar een MINI occasion en wil je deze financieren via MINI Financial Services? Dan profiteer je tijdelijk van slechts 2,99% als je ook een BMW Top Cover verzekering afsluit. Dit scherpe aanbod is geldig t/m 31 december 2019 en geldt zowel zakelijk als privé. Zonder verzekering geldt een rente van 3,99%.

De nieuwe MINI Clubman | Breeman MINI
Gratis automaat op de nieuwe MINI Clubman.
Vraag direct jouw offerte aan

Nu tijdelijk zonder meerprijs leverbaar: een automaat op de MINI Clubman. Bestel een MINI Clubman mét automaat zonder hier extra te voor betalen.

MINI Naafdop | Breeman MINI
Originele Vaststaande MINI (JCW) Naafdoppen.
Slechts € 74,95

De overtreffende trap voor jouw MINI. Maak je MINI nu helemaal af met de Originele Vaststaande MINI (JCW) Naafdoppen. Verkrijgbaar voor slechts € 74,95.

MINI Kennismakingslease | Breeman MINI
MINI Kennismakingslease
Let's meet

Als je zakelijk een auto gaat leasen, is de keus overweldigend. Je ziet door de bomen het bos niet meer. Wij maken je de keus graag makkelijk met MINI Kennismakingslease. Zo kan jij geheel vrijblijvend drie maanden een MINI 5-deurs, MINI Clubman of MINI Countryman leasen.

MINI 60 Years Edition - vanaf maart bij Breeman MINI
De MINI 60 Years Editions.
Tijd voor een feestje

MINI bestaat 60 jaar. En dat moet gevierd worden. Niet met taart, maar met een speciale editie van de MINI 3-deurs & MINI 5-deurs. De MINI 60 Years Edition. Verkrijgbaar vanaf € 35.900,-.

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

MINI Business Editions.
Prettig zakendoen

Wil jij zowel zakelijk als privé goed voor de dag komen? Dan zijn daar de MINI Business Editions voor de MINI 5-deurs, MINI Clubman en MINI Countryman. Zo is er altijd een MINI die bij jouw rij- en levensstijl past. Standaard rijk uitgerust met o.a. parkeersensoren achter, MINI Navigatie en Climate Control.

Een nieuwe MINI uit voorraad
Wie het eerst komt...
MINI voorraadmodellen

Een nieuwe MINI rijden was nog nooit zo aantrekkelijk. Profiteer tijdelijk van voorraadvoordeel bij aanschaf van een nieuwe MINI uit voorraad.

MINI Countryman - Private Lease vanaf € 415,- per maand
MINI Countryman.
Private lease vanaf € 415,- per maand

Denk groot. Nóg groter. De MINI Countryman rijd je nu tijdelijk vanaf € 415,- per maand met MINI Private Lease. Ontdek meer!