MINI Acties

Mooi meegenomen

Naast rijplezier bieden wij je ook graag iets extra's. Profiteer bijvoorbeeld van acties op nieuwe MINI's uit voorraad, tijdelijke actiemodellen, speciale onderhoudsaanbiedingen en meer!

MINI White Silver Edition - Breeman MINI
MINI White Silver Edition.
Leverbaar vanaf € 45.990,-

Houd jij van een bijzondere, stijlvolle MINI met veel ruimte? Dan is de MINI White Silver Edition voor de MINI Countryman écht wat voor jou! Deze MINI Countryman in 'shiny' white silver zit bomvol fraaie features. Een limited edition als deze kom je zelden tegen. Letterlijk, want er worden er slechts 100 gemaakt. Interesse? De MINI White Silver Edition is leverbaar vanaf € 45.990,- als MINI Cooper of MINI Cooper S.  

MINI Hammersmith Edition - Breeman MINI
MINI Hammersmith Edition.
Voordeel tot € 5.594,-

De MINI Hammersmith Edition is in één woord: WAUW! Rijk uitgerust, luxe afgewerkt en supersnel. De MINI Hammersmith Edition is verkrijgbaar met 3 of 5 deuren, als Cabrio, stijlvolle Clubman of avontuurlijk Countryman. Deze speciale editie van de Cooper S is verkrijgbaar in elke kleuren, waaronder 'Enigmatic Black'. Kies je voor de MINI Hammersmith Edition loopt jouw voordeel op tot € 5.594,-. 

De nieuwe MINI Clubman | Breeman MINI
De nieuwe MINI Clubman.
Nu met gratis automaat

De nieuwe MINI Clubman is chique en veelzijdig. Deze exclusieve station heeft 5 zitplaatsen en 6 deuren. Met maar liefst 1250 liter (maximaal) aan bagageruimte kun je goed bepakt en bezakt op reis. Speciaal voor iedereen die zowel in zijn vrije tijd als zakelijk wil genieten van ruimte en stijl. De ideale allrounder. Tijdelijk met gratis automaat. Vraag direct jouw offerte aan!

MINI Kennismakingslease | Breeman MINI
MINI Business Edition.
Prettig zakendoen

Wil jij zowel zakelijk als privé goed voor de dag komen? Dan zijn daar de MINI Business Editions voor de MINI 5-deurs, MINI Clubman en MINI Countryman. Zo is er altijd een MINI die bij jouw rij- en levensstijl past. Standaard rijk uitgerust met o.a. parkeersensoren achter, MINI Navigatie en Climate Control.

MINI Naafdop | Breeman MINI
Originele Vaststaande MINI (JCW) Naafdoppen.
Slechts € 74,95

De overtreffende trap voor jouw MINI. Maak je MINI nu helemaal af met de Originele Vaststaande MINI (JCW) Naafdoppen. Verkrijgbaar voor slechts € 74,95.