MINI Acties

Mooi meegenomen

Naast rijplezier bieden wij je ook graag iets extra's. Profiteer bijvoorbeeld van acties op nieuwe MINI's uit voorraad, tijdelijke actiemodellen, speciale onderhoudsaanbiedingen en meer!

Jouw MINI in optimale conditie

Jouw MINI in optimale conditie.

Profiteer van onze tijdelijke acties op onderhoud

Bij MINI maken we niet alleen kwalitatief hoogwaardige auto’s, we bieden jou ook de service die je van een premium merk mag verwachten! Daarom doen wij er ook in deze tijd alles aan om jouw MINI in optimale conditie te houden. Maak bijvoorbeeld nu een afspraak voor jouw zomerbandenwissel en profiteer van tijdelijke acties op navigatie-updates en airco reiniging. Een afspraak voor onderhoud inplannen kan gemakkelijk via onze online afspraakplanner. Plan direct jouw afspraak in!

MINI Black Edition.

MINI Electric Black Edition.

Beschikbaar vanaf medio april

Kan het voor jou niet zwart genoeg zijn? Vanaf medio april is het mogelijk om jouw MINI Electric uit te rusten met zwarte accenten. Alle chromen accenten worden dan vervangen door Piano Black Accessoires. Dit maakt jouw MINI Electric extra speciaal! 

MINI White Silver Edition - Breeman MINI

MINI White Silver Edition.

Leverbaar vanaf € 45.990,-

Houd jij van een bijzondere, stijlvolle MINI met veel ruimte? Dan is de MINI White Silver Edition voor de MINI Countryman écht wat voor jou! Deze MINI Countryman in 'shiny' white silver zit bomvol fraaie features. Een limited edition als deze kom je zelden tegen. Letterlijk, want er worden er slechts 100 gemaakt. Interesse? De MINI White Silver Edition is leverbaar vanaf € 45.990,- als MINI Cooper of MINI Cooper S.  

MINI Hammersmith Edition - Breeman MINI

MINI Hammersmith Edition.

Voordeel tot € 5.594,-

De MINI Hammersmith Edition is in één woord: WAUW! Rijk uitgerust, luxe afgewerkt en supersnel. De MINI Hammersmith Edition is verkrijgbaar met 3 of 5 deuren, als Cabrio, stijlvolle Clubman of avontuurlijk Countryman. Deze speciale editie van de Cooper S is verkrijgbaar in elke kleuren, waaronder 'Enigmatic Black'. Kies je voor de MINI Hammersmith Edition loopt jouw voordeel op tot € 5.594,-. 

MINI Sidewalk Cabrio | Breeman MINI

MINI Cabrio Sidewalk Edition.

Bij ons op voorraad

Heb jij ook zo'n zin in het nieuwe cabrioseizoen. Nu de nieuwe MINI Cabrio Sidewalk Edition is uitgebracht, kunnen wij helemaal niet meer wachten. De nieuwe MINI Cabrio Sidewalk komt in een exclusieve kleur genaamd 'Deep Laguna', welke alleen op deze luxe cabrio te verkrijgen is. Vanaf de marktintroductie beschikbaar in drie motorvarianten: One, Cooper, Cooper S. 

De nieuwe MINI Clubman | Breeman MINI

De nieuwe MINI Clubman.

Nu met gratis automaat

De nieuwe MINI Clubman is chique en veelzijdig. Deze exclusieve station heeft 5 zitplaatsen en 6 deuren. Met maar liefst 1250 liter (maximaal) aan bagageruimte kun je goed bepakt en bezakt op reis. Speciaal voor iedereen die zowel in zijn vrije tijd als zakelijk wil genieten van ruimte en stijl. De ideale allrounder. Tijdelijk met gratis automaat. Vraag direct jouw offerte aan!

MINI Kennismakingslease | Breeman MINI

MINI Business Edition.

Prettig zakendoen

Wil jij zowel zakelijk als privé goed voor de dag komen? Dan zijn daar de MINI Business Editions voor de MINI 5-deurs, MINI Clubman en MINI Countryman. Zo is er altijd een MINI die bij jouw rij- en levensstijl past. Standaard rijk uitgerust met o.a. parkeersensoren achter, MINI Navigatie en Climate Control.