MINI Acties

Mooi meegenomen

Naast rijplezier bieden wij je ook graag iets extra's. Profiteer bijvoorbeeld van acties op nieuwe MINI's uit voorraad, tijdelijke actiemodellen, speciale onderhoudsaanbiedingen en meer!

MINI Clubman Business Edition.
Goeie zaak

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren en 17’’ velgen. Nu met € 2.652,- voordeel. Goeie zaak.

Union Jack achterlichten.
Tijdelijk € 319,-

Goed nieuws! Tijdelijk monteren wij voor slechts € 319,- de fantastische MINI Union Jack achterlichten in jouw MINI. Maak direct een afspraak. 

MINI Pure Burgundy Edition
MINI COOPER 5-DEURS PURE BURGUNDY.
1 VAN DE 54

De exclusieve MINI Cooper 5-deurs 'Pure Burgundy' Edition is er voor iedereen die net even iets anders wil. Met zijn bijzondere kleur een echte blikvanger. Ben jij 1 van de 54?

Nieuwe MINI 3-drs & Cabrio
NIEUWE MINI MET VOORRAADVOORDEEL.

Een nieuwe MINI rijden was nog nooit zo aantrekkelijk. Tijdelijk profiteer je bij Breemanminivoorraad.nl van voorraadvoordeel op de aanschaf van een nieuwe MINI uit voorraad.

MINI Private Lease
MINI Private Lease.

Met MINI Private Lease rijdt je vanaf € 325,- per maand al een gloednieuwe MINI. In dit all-in tarief zijn alle autokosten inbegrepen, zoals onderhoud, houderschapsbelasting etc. Je hoeft alleen nog zelf te tanken!