MINI Acties

Mooi meegenomen

Naast rijplezier bieden wij je ook graag iets extra's. Profiteer bijvoorbeeld van acties op nieuwe MINI's uit voorraad, tijdelijke actiemodellen, speciale onderhoudsaanbiedingen en meer!

Nieuwe MINI 3-drs & Cabrio
NIEUWE MINI MET VOORRAADVOORDEEL.

Een nieuwe MINI rijden was nog nooit zo aantrekkelijk. Tijdelijk profiteer je bij Breemanminivoorraad.nl van voorraadvoordeel op de aanschaf van een nieuwe MINI uit voorraad.

MINI Private Lease
MINI Private Lease.

Met MINI Private Lease rijdt je vanaf € 325,- per maand al een gloednieuwe MINI. In dit all-in tarief zijn alle autokosten inbegrepen, zoals onderhoud, houderschapsbelasting etc. Je hoeft alleen nog zelf te tanken!

MINI Priority Pack
DE NIEUWE MINI MET PRIORITY PACK.

De nieuwe MINI met Priority Pack heeft zoveel nieuws, dat je kunt blijven ontdekken. Hij is er als 3- en 5-deurs en het Priority Pack is beschikbaar op de Cooper en Cooper S vanaf € 27.990,-. Bestel ‘m snel, want er zijn slechts 200 exemplaren en je voordeel kan oplopen tot wel € 1.933,-

MINI Clubman Business Edition
DE MINI CLUBMAN BUSINESS EDITION.
Goeie zaak

De MINI Clubman Business Edition is speciaal uitgerust voor de zakelijke rijder die doordeweeks én in het weekend in stijl rond wil rijden. Zes deuren groot, compleet met Climate Control, MINI Navigatie, parkeersensoren en 17’’ velgen. Nu met € 3.837,- voordeel.