MINI 60 Years Edition

MINI bestaat 60 jaar. En dat moet gevierd worden. Niet met taart, maar met een speciale editie van de MINI 3-deurs & MINI 5-deurs. Je kunt kiezen tussen twee benzine- en één dieselmotor, met vermogens tussen 136 en 192 pk. De MINI 60 Years Edition is verkrijgbaar in maart 2019. De prijzen zijn nog niet bekend gemaakt.
 

MINI 60 Years Edition - vanaf maart bij Breeman MINI
Onmiskenbaar uiterlijk.

De MINI 60 Years Edition heeft een onmiskenbaar uiterlijk. Zo is hij o.a. voorzien van:

  • '60 Years'-emblemen 
  • De exclusieve kleur British Racing Green IV
  • 17-inch 60 Years Spoke 2-tone lichtmetalen velgen
  • Striping (zwart of wit) over de motorkap
  • Sportstoelen met lederen bekleding in de tint Dark Maroon
  • Lederen sportstuurwiel

Liever een andere kleur? Je kunt er ook voor kiezen om de MINI 60 Years Edition te bestellen in Midnight Black, Moonwalk Grey, Melting Silver of MINI Yours Lapisluxury Blue. 

MINI 60 Years Edition - vanaf maart bij Breeman MINI
Zeer compleet uitgerust.

De MINI 60 Years Edition is van alle gemakken voorzien. Zo bevat hij het 60 Years Chili pakket, LED-lampen in Union Jack design, MINI verlichtingspakket en het MINI Excitment pakket. Natuurlijk kunnen ook een navigatiesysteem, automatische airconditioning, een regensensor en opbergpakket niet ontbreken.

 

 

Volg jij ons al op Facebook? Via dit kanaal houden wij jou op de hoogte omtrent alle updates over de MINI 60 Years Edition. Dus wanneer zaken als prijs en levertijd bekend zijn, zie je dit als eerst op onze Facebookpagina voorbij komen. Natuurlijk komen hier ook spraakmakende MINI's voorbij en ontdek je wanneer we weer een scherpe aanbieding hebben. Genoeg redenen om Breeman MINI op Facebook te volgen!