Een verbinding maken doe je samen

Of het nu gaat om het bezoeken van onze websites, het volgen van onze social media kanalen of een bezoek aan onze vestigingen, we zijn ontzettend trots op de verbinding die we hebben gelegd met jou als onze MINI-fan. In een tijd waarin digitale connecties steeds vaker worden gemaakt introduceren wij een nieuwe slogan die aansluit bij het heden én de toekomst: #LETSCONNECT. 

 

Let's Connect | Breeman MINI

Verbonden met jouw lifestyle.

#LETSCONNECT onderschrijft de richting waarin MINI haar modellengamma en ingebouwde techniek ontwikkelt. Met volledige elektrische modellen als de MINI Electric en plug-in hybridemodellen inclusief laadkabels en bijbehorende apps is je MINI in toenemende mate verbonden aan jouw lifestyle. Het persoonlijk contact met onze medewerkers zorgt er vervolgens voor dat jij in contact kunt blijven met je MINI en met ons als jouw MINI dealer.

Logo's

ZIJ MAAKTEN EERDER DE VERBINDING.

ONZE PARTNERSHIPS

Het opbouwen van een connectie doe je samen. Sterke partnerships zijn daar ontzettend belangrijk voor. De afgelopen jaren hebben wij in de regio Rotterdam geïnvesteerd in de relaties met partners met een belangrijke rol in de regio. Een selectie van onze partnerships vind je hiernaast.

Let's connect!

Wij komen graag met jou in contact. Je kunt ons bereiken door te bellen naar 010 - 242 4000 of te mailen naar info@breemanmini.nl. Daarnaast bieden wij de onderstaande extra contactmogelijkheden aan. Zo kun jij ons eenvoudig vanuit huis bereiken.

MINI 60 years | Breeman MINI

WhatsApp

Wij zijn nu ook bereikbaar via Whatsapp. Voeg het nummer 0612064637 toe aan jouw contacten om ons een bericht te kunnen sturen. Wij streven er naar om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien!

MINI Electric - Breeman MINI

Chat

Op onze voorraadwebsite vind je een uitgebreid aanbod aan nieuwe en gebruikte BMW modellen. Heb je nog een vraag over een bepaald model of wil je jouw interesse kenbaar maken? Via onze chatservice staan wij je graag te woord.

Social Media

Volg jij ons al op social media? Wij hebben een account op  FacebookInstagram en Linkedin. Hier vind je alles rondom onze acties, medewerkers en nieuwe modellen. Graag maken wij een connectie met jou!