De vernieuwde MINI Countryman

Helemaal up-to-date

De nieuwe MINI Countryman is met een opgefrist interieur en exterieur alsmede een uitgebreidere standaarduitrusting weer helemaal up-to-date. Zo is er een nieuwe grille, is hij standaard voorzien van LED koplampen, mistlampen en de iconische Union Jack achterlichten én is er een gloednieuw digitaal instrumentendisplay aanwezig. Prijzen van de nieuwe MINI Countryman zijn op dit moment nog niet bekend. 

Highlights.

De vernieuwde MINI Countryman is op een aantal belangrijke punten gewijzigd:

- Onderscheidend frontdesign met nieuw ontworpen grille
- LED koplampen en LED mistlampen nu standaard
- LED achterlichten in Union Jack design
- Nieuwe carrosseriekleuren, nieuwe optie Piano Black Exterior
- Nieuwe lichtmetalen velgen
- Nieuwste generatie motoren conform Euro 6d emissienorm
- Meerdere motorvarianten met standaard 8-traps Steptronic automaat
- Nieuw digitaal instrumentendisplay met standaard 5-inch kleurenscherm
- Nieuw centraal instrumentenpaneel met afwerking in Piano Black High Gloss als optie
- Met leer bekleed sportstuurwiel standaard voor alle versies
- Vernieuwd aanbod van leren bekleding en interieurafwerking
- Nieuwe versie van de MINI Yours Interior Style
- MINI Connected met nieuwe functies
- Groter aanbod van originele MINI accessoires

De nieuwe MINI Countryman

Standaard LED koplampen.

In het vernieuwde frontdesign van de MINI Countryman behoren nu ook LED koplampen tot de standaarduitrusting. De nieuwe lichtunits hebben een bijzonder ontwerp dat de innovatieve koplamptechnologie benadrukt. LED mistlampen zijn eveneens standaard, terwijl een lichtband in de bovenste helft van beide mistlampen fungeert als parkeerverlichting. Nieuwe adaptieve LED koplampen met variabele lichtverdeling en automatische grootlichtfunctie zijn optioneel leverbaar.

Union Jack achterlichten.

Net als alle andere MINI's is ook de MINI Countryman nu voorzien met de kenmerkende Union Jack achterlichten, een herkenbare verwijzing naar de Britse oorsprong van MINI. Alle verlichtingsfuncties aan de achterzijde standaard zijn voorzien van LED technologie. Het vlagmotief zorgt zowel overdag als in de duisternis voor onderscheid en herkenbaarheid.

MINI Countryman instrumentenpaneel

Nieuw 5-inch digitaal instrumentendisplay.

Ook standaard beschikbaar is een digitaal instrumentendisplay. Het scherm in Black Panel-ontwerp achter het stuurwiel heeft een diameter van 5,0 inch. Naast deze nieuwe digitale cockpit beschikt elke MINI Countryman over een 8,8-inch touchscreen standaard in het kenmerkende centrale instrumentenpaneel. De ronde bedieningsunit heeft een verfijnd uiterlijk, waarbij het audiobedieningspaneel en de knoppen voor alarmlichten en rijhulpsystemen harmonieuzer zijn geïntegreerd. Aanraakgevoelige bladwijzerknoppen en pianozwarte oppervlakken onderstrepen de premium uitstraling van het centrale instrumentarium. 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.