De nieuwe MINI Clubman

Het is alweer vier jaar geleden dat de tweede generatie van de MINI Clubman werd geïntroduceerd. Sindsdien is hij niet meer uit het straatbeeld weg te denken. Chique en veelzijdig. Vandaag heeft MINI de nieuwe Clubman aangekondigd. Maar wat is er allemaal veranderd? 

De nieuwe MINI Clubman.
Nu ook met Union Jack achterlichten.

Veel MINI-fans zijn enthousiast over de Union Jack achterlichten. Het is dan ook een mooie aanvulling op jouw MINI. Zoals je ziet is de nieuwe MINI Clubman nu ook leverbaar met Union Jack achterlichten. Hiervoor is het wel noodzakelijk dat je de MINI Clubman bestelt met led-lampen. Direct valt bij de nieuwe MINI Clubman de nieuwe vorm van de grille op. Die strekt zich nu over de volle breedte van het front uit. De krachtige vormen en een nieuwe structuur geven de voorzijde een bijzonder kenmerkende uitstraling. 

Nieuwe kleuren.

Daarnaast heb je de keuze uit drie nieuwe kleuren op jouw MINI Clubman: Summer Red, British Racing Green en Mini Yours Enigmatic Black. Het dak is in carrosseriekleur gespoten, maar kan ook in het wit, zwart of zilver worden geleverd. Daarnaast is het mogelijk om op de MINI Cooper S Clubman chroomkleurige accenten uit te voeren in hoogglanzend zwart. Dit geeft jouw nieuwe MINI Clubman een stoere uitstraling. Ook zijn er nieuwe lichtmetalen velgen beschikbaar. 

De highlights.
Kenmerkend frontdesign met nieuw ontworpen grille
LED koplampen met Matrix functie voor het grootlicht
Nieuwe LED mistlampen
Standaard LED achterlichten, tegen meerprijs in Union Jack design
Nieuwe carrosseriekleuren
Nieuwe lichtmetalen wielen
10 millimeter verlaagd sportonderstel
Nieuwe lederen bekleding en interieuroppervlakken
Nieuw uitrustingsprogramma MINI Yours
MINI Connected met nieuwe functies
Groter aanbod Original MINI Accessories

Wanneer de nieuwe MINI Clubman in ons Experience Center staat is nog niet bekend. Zodra wij meer informatie hebben, laten we je dit natuurlijk direct weten!