Contact met Breeman MINI

Op onze website staat veel informatie over bijvoorbeeld de nieuwste MINI modellen en onze acties. Ook een afspraak maken voor een onderhoudsbeurt of bandenwissel gaat snel en gemakkelijk via onze online planner. Heb je toch nog een vraag? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

 

MINI Electric - Breeman MINI

Telefoon en e-mail

Heb jij vragen over bijvoorbeeld de aflevering van jouw MINI, een onderhoudsafspraak of een algemene vraag? Neem dan contact met ons op via 010 - 242 4000 of info@breemanmini.nl. 

MINI 60 years | Breeman MINI

WhatsApp

Wij zijn nu ook bereikbaar via Whatsapp. Voeg het nummer 0612064637 toe aan jouw contacten om ons een bericht te kunnen sturen. Wij streven er naar om je zo snel mogelijk van een reactie te voorzien!

MINI 2,99% rente financieringsactie

Videobellen

Heb jij bij ons een MINI gezien waar jouw interesse naar uitgaat, maar wilt u deze liever niet in onze showroom bekijken? Dan bieden wij de mogelijkheid aan om een videoafspraak in te plannen.

Adresgegevens & openingstijden.

Adresgegevens.
Autolettestraat 20
3063 NP Rotterdam
Nederland

010 - 242 4000
info@breemanmini.nl

Openingstijden showroom.

Maandag:        8.00 - 18.00 uur
Dinsdag:          8.00 - 18.00 uur
Woensdag:      8.00 - 18.00 uur
Donderdag:     8.00 - 18.00 uur
Vrijdag:           8.00 - 18.00 uur
Zaterdag:        10.00 - 17.00 uur
Zondag:           Gesloten

Stel jouw vraag.

Je kunt ook jouw vraag stellen via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op!

Ik geef Breeman MINI toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van Breeman MINI. Het is Breeman MINI eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan Breeman MINI doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag Breeman MINI delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van Breeman MINI, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat Breeman MINI mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door Breeman MINI en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.