Catch & Go

Een interactieve rally door Rotterdam

Zaterdag 15 september was het tijd voor de Breeman MINI Catch & Go rally: de jubileumeditie. Meer dan 60 MINI's reden naar de leukste plekjes van Rotterdam om hier opdrachten uit te voeren en vragen te beantwoorden. Deze plekken zijn gelinkt aan ons 110-jarig bestaan. Het team dat aan het einde van de rit de meeste punten had gescoord, ging er met de prijs vandoor. 

Het leuke van de Catch & Go rally: de jubileumeditie is dat er 5 plekken beschikbaar zijn gesteld voor winnaars van onze Facebookactie. Deze geluksvogels kregen een MINI van ons mee om de rally te kunnen rijden. Welke MINI dat zou worden, bleef nog even spannend. Er moest namelijk gegrabbeld worden naar een sleutel. Zo lag het lot in hun eigen handen. 

Na een spannende rally van 2 uur was het tijd om terug te keren naar ons MINI Experience Center in Rotterdam om het winnende team bekend te maken. Hier stond Team Breeman MINI iedereen op te wachten met een lekker hapje en drankje. Hoewel iedereen erg zijn best heeft gedaan, kan er maar eentje de beste zijn en dat was team Famous Mees. Mannen, van harte gefeliciteerd!

Team Breeman MINI wil iedereen bedanken voor jullie inzet. Heel leuk om te zien dat iedereen zo enthousiast heeft meegedaan. Zonder jullie was het niet zo'n groot succes geweest. Wij kijken alweer uit naar volgend jaar!