Breeman 110 jaar wielertour

Donderdag 11 oktober organiseerden wij de Breeman 110 jaar wielertour. Met maar liefst 110 enthousiaste wielrenners hebben we onder leiding van Chantal Blaak en Maarten den Bakker de prachtige fietspaden in de Krimpenerwaard verkend. Wat was het een fantastische dag en wat hebben wij geluk gehad met het zonnetje. 

Alles was tot in de puntjes verzorgd. Zo lagen er energierepen en bananen bij ontvangst voor de deelnemers klaar en kreeg iedereen een Breeman wielrenshirt cadeau. Maar ook aan de praktische zaken werd gedacht. We hadden zelfs professionele motards, mechaniekers en medische diensten mee. Mocht iemand bijvoorbeeld een lekke band krijgen, kon dit ter plekke worden opgelost. Gelukkig was dit niet nodig.

Aan deze Breeman 110 jaar wielertour werd een goed doel gekoppeld, namelijk de Thorax Foundation. Team Breeman heeft met elkaar geld ingezameld om dit goede doel te steunen. Na afloop van de fietstocht onthulden wij het opgehaalde bedrag en werd een cheque van € 15.000,- aan de Thorax Foundation overhandigd. Een schitterend bedrag voor een onwijs goed doel.

Wij willen alle deelnemers nogmaals bedanken voor hun inzet en enthousiasme. Mede dankzij jullie was deze dag een groot succes! 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.