15% KORTING OP WINTERWIELSETS

Bij aanschaf van een nieuwe MINI

Zodra je buiten komt voel je het direct, de winter is in aantocht. Het zal dus niet lang meer duren voordat het kwik tot onder het vriespunt daalt. Ga goed voorbereid op pad en voorzie jouw MINI van winterbanden. Zo kan je maximaal blijven genieten van winters rijplezier met jouw MIN! 

Kies jij ervoor om een nieuwe MINI aan te schaffen in combinatie met een winterwielset? Dan krijg je op de winterwielset tijdelijk 15% korting.

15% korting op MINI winterwielsets
Waarom zijn winterbanden zo belangrijk?

Bij temperaturen van 7°C of lager is het aan te raden om uw zomerbanden te vervangen voor winterbanden. Een winterband heeft een grovere structuur en blijft bij koude temperaturen flexibel. Dit zorgt voor meer grip en een kortere remweg. Ga je binnenkort op wintersport? In sommige Europese landen zijn winterbanden verplicht, zie:

  • Verplicht: Zweden, Finland, Estland, Letland, Slovenië
  • Verplicht bij winterse omstandigheden: Noorwegen, Duitsland, Luxemburg, Tsjechië, Slowakije, Oostenrijk, Kroatië, Roemenië, Servië, Bosnië en Herzegovina.
  • Verplicht bij Verkeersbord: Spanje, Frankrijk, Italië, Zwitserland
  • Aangeraden: Nederland, België, Denemarken, Polen, Litouwen, Hongarije, Bulgarije, Ierland, Verenigd Koninkrijk, Griekenland
Maak direct een afspraak.

Dus rijd jij nog steeds op zomerbanden? Maak direct een afspraak voor jouw winterbandenwissel via onze online afspraakplanner. Laat op tijd je winterbanden monteren en voorkom onnodige slijtage.